Neler Yeni

Çözüldü✓ Fanlar dönüyor ama bilgisayar açılmıyor (siyah ekran)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
GPU fanları dönmüyor değil mi?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
DP/HDMI kablosunu monitör tarafından söküp takmayı denedin değil mi? Ayrıca monitörlerde çıkış seçme olur onu da kontrol et belki değişmiş veya değiştirmiş olabilirler. GPU fanlarının dönmesi biraz kafa karıştırıcı çünkü genelde RAM veya CPU kaynaklı bir arıza olduğu zaman dönmez.

Hocam nasılll yok bulun komşudan fln işe yarıyor cidden
Silgi de işe yaramadı.

DP/HDMI kablosunu monitör tarafından söküp takmayı denedin değil mi? Ayrıca monitörlerde çıkış seçme olur onu da kontrol et belki değişmiş veya değiştirmiş olabilirler. GPU fanlarının dönmesi biraz kafa karıştırıcı çünkü genelde RAM veya CPU kaynaklı bir arıza olduğu zaman dönmez.
Ben anakart ve işlemciden şüpheleniyorum. Anakartın hiçbir ışığı yanmıyor çünkü... Ama ekran kartının rgb ışığı yanıyor ve fanlar dönüyor. Bozuk anakartta bu olabilir mi ki?

oooo hocam hoş geldin

sametk_18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Samet
Ram arızalıyken fan nasıl dönmez açıklar mısın hocam

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ram arızalıyken fan nasıl dönmez açıklar mısın hocam
Sistemimde başıma gelen arıza. RAM' i söktüğüm zaman PC acılıyor. Eğer çift kanal takarsam ekran kartı fanları dahil dönmüyor onun dışında her şey normal. Bir yerden sonra tek baktığım şey ekran kartının fanlarının dönüp dönmemesi çünkü döndüğü zaman sistemim açılıyordu.

sametk_18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Samet
Sistemimde başıma gelen arıza. RAM' i söktüğüm zaman PC acılıyor. Eğer çift kanal takarsam ekran kartı fanları dahil dönmüyor onun dışında her şey normal. Bir yerden sonra tek baktığım şey ekran kartının fanlarının dönüp dönmemesi çünkü döndüğü zaman sistemim açılıyordu.

RAM bellek arıza verdiğinde fanlar döner ancak görüntü vs kullanım olmaz, ram bellek yatakları arıza verdiğinde fanlar dönmez. İkisi birbirinden ayrı parça arıza sebebleri de birbirinden farklıdır.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
RAM bellek arıza verdiğinde fanlar döner ancak görüntü vs kullanım olmaz, ram bellek yatakları arıza verdiğinde fanlar dönmez. İkisi birbirinden ayrı parça arıza sebebleri de birbirinden farklıdır.
Benim senaryomda hala yer yer sorun yaşıyorum ama bazen CPU yu sök tak bazen RAM sök tak yaparak veya 1-2 saat bekleterek çözüyorum. Bilgiler için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,920
Üyeler
163,904
Son üye
cagofedaisi
Top Bottom