o seriyi biliyorum baya ünlü bir seri okuyacağım onu (yazarın twitch linkini atar mısın)
o seriyi biliyorum baya ünlü bir seri okuyacağım onu (yazarın twitch linkini atar mısın)
teşekkürler dedektif kurukafa 3.sınıfta bir arkadaşım almıştı sanırım hayla da bitiremediHP LoveCraft evrenine girebilirsin, her hikayenin farklı bir evreni var.
Beni okumaya alıştıran kitap serisi ise Dedektif Kurukafa'dı.
Valkyrie'a hala aşığım.
Rica ederimkitabı var mı? internette dizi gibi çıktı ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
saol
Kapağı için almış olabilir 4. sınıfta almıştım 5. sınıfa kadar yüzüne bakmadım bir gün o kadar yalnız hissettim ki açtım kitap okumaya başladım ve artık yalnız değildimteşekkürler dedektif kurukafa 3.sınıfta bir arkadaşım almıştı sanırım hayla da bitiremedi
güzel mi gerçekten konusu ne kiKapağı için almış olabilir 4. sınıfta almıştım 5. sınıfa kadar yüzüne bakmadım bir gün o kadar yalnız hissettim ki açtım kitap okumaya başladım ve artık yalnız değildim
Alamut Vladımır bartol Hasan sabahın suikastçi fedailerini anlatıyor kesinlikle okumalısın. Star wars vector prime ingilizce olarak oku. Harry potter fantastik kitaplar arasında okunacak en iyi seridir.
teşekkür ederim farklı şeyleri yazabilirsiniz isterseniz tabii kiLabirent ve Hayat Oyunu serisi
Gerçekten mükemmel kitaplar.
Kendi evreni var, kendi olay örgüsü var başta sadece dedektifi kurtarmaya amaçlarken sonra çok farklı yerlere kayıyor.güzel mi gerçekten konusu ne ki