Star Wars'u sevmiyorum ama bakabilirimAlamut Vladımır bartol Hasan sabahın suikastçi fedailerini anlatıyor kesinlikle okumalısın. Star wars vector prime ingilizce olarak oku. Harry potter fantastik kitaplar arasında okunacak en iyi seridir.
teşekkürler başka serileri de yazabilirsinKendi evreni var, kendi olay örgüsü var başta sadece dedektifi kurtarmaya amaçlarken sonra çok farklı yerlere kayıyor.
Ölüm Getiren ve Karanlık Günler favorimdi.
teşekkürlerMERLİN serisini de okuyabilirsin T.A BARRON yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam
rica edermteşekkürler başka aklına gelirse yazabilirsin
doğu ekspressinde cinayet ona mı aitti biliyorum o yazarı güzel kitapları varrica ederm
kankam suan icin fantastik deil de cinayet romanları okuyorum
agatha christie bu reisi oku bence
Var hatta Olasılıksız kitabının yazarı yazmıştır.kitabı var mı? internette dizi gibi çıktı ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
saol
tolkien ile fantastiğe girmek mi? lolltolkien ile başlıyabilirsin fantastiğin kralı olur kendisi hobbit yüzüklerin efendisi ve silmarillion kitaplarını okuyup beğenirsen iyice evrenin içine girebilirsin
tolkien ile fantastiğe girmek mi? loll
o kadar iyi bir kitap mıTolkien ile fantastiğe girilmez fantastiğin kralı odur bence çünkü onu okursan diğer kitaplardan beklentin artar
iyide biraz fazla büyük bir evren. sıkar bırakırsın.o kadar iyi bir kitap mı
valla ben tolkien ile başladım evet beklenti yüksek kalıyor ama en iyisi varken neden yan çardan başlayalım ?tolkien ile fantastiğe girmek mi? loll
ileride pişman olurvalla ben tolkien ile başladım evet beklenti yüksek kalıyor ama en iyisi varken neden yan çardan başlayalım ?