Neler Yeni

Yardım Faturası benim adıma olmayan ürün için iade / değişim

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
pozalba
Merhaba arkadaşlar

2. El bir ürün almıştım fatura ismi başkasının adına doğal olarak

Üründe sorun oluştu ve servise gönderdim
Şuan iade / değişim raporu çıkacak servisten
Ben bu rapor ile fatura adıma olmadığı halde değişim yapabilir miyim bilgisi olan var mı yada daha önce böyle bir durumla karşılaşan

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Onur
iade yapamazsın bildiğim kadarıyla kartta direk iade oluyor.
değişim yaptırabilirsin yeni adresini verip

Amazonda yapmıştım bu işlemi ama amazon iade yapmadı ( sadece o karta yapabileceklerini söyledi veya fatura sahibi bize yazarsa o kartı hesabına tanımlarsa olur demişlerdi. )

iade vazgeçip yenisini gönderdiler.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
pozalba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Amazonda yapmıştım bu işlemi ama amazon iade yapmadı ( sadece o karta yapabileceklerini söyledi veya fatura sahibi bize yazarsa o kartı hesabına tanımlarsa olur demişlerdi. )

İade istemeyeceğim hocam dediğiniz gibi karta yada havale yapılan hesaba iade yapmak zorundalar
Ben rapor ve fatura ile mağazaya gidip değişim talebinde bulunacağım hatta bir üst modelini ekstra ücret ile de alabilirim bu durumda sorun olur mu yine de fatura sahibi siz misiniz diye sorup sorun çıkarırlar mı acaba bunu merak etmiştim

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Onur
İade istemeyeceğim hocam dediğiniz gibi karta yada havale yapılan hesaba iade yapmak zorundalar
Ben rapor ve fatura ile mağazaya gidip değişim talebinde bulunacağım hatta bir üst modelini ekstra ücret ile de alabilirim bu durumda sorun olur mu yine de fatura sahibi siz misiniz diye sorup sorun çıkarırlar mı acaba bunu merak etmiştim
Normalde çıkartmamaları lazım mağaza nasıl davranır bilmiyorum sorun olmaz gibime geliyor.
Amazon sorunsuz değişim aldım

Jordison

80+

Hesabınızdan satın almadığınız ürünü amazon nasıl değiştirebildi hocam? Merak ettim

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
pozalba
Hesabınızdan satın almadığınız ürünü amazon nasıl değiştirebildi hocam? Merak ettim
Evet bunu bende soracaktım ilerisi için iyi bir bilgi olur illaki Amazon ürünü denk geliyor alım satım da

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Onur
elimde satın aldığım kişiden aldığım sipariş numarası ve tarih vardı.
mh konuşup bu ürünü ikinci elde satın aldığımı ve faturası ve sipariş numarasının olduğunu belirtim
ürünün değişim ve iade formunun olduğunu söyledim

ürünü kendilerine gönderdim kontrol ettiler
sonrasında tanımlı olan adresime yenisini gönderdiler.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
pozalba
mh konuşup bu ürünü ikinci elde satın aldığımı ve faturası ve sipariş numarasının olduğunu belirtim

Amazon yardımcı olmuş ne güzel

Jordison

80+

Çok şaşırtıcı bir durum olmuş. Ben bu soruyu daha önce Amazon temsilcisine sormuştum. Bu işlemleri sadece satın alan kişinin yapabileceğini söylemişlerdi. Garanti servisi eğer ücret iadesi onaylamış olsaydı, satın alan kişiye ücret iadedi vs olabilirdi. Netliği olmayan bir durum gibi düşündüm ben.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Yunus Şahin
İade alamazsın ama değişim alırsın. Teknik servisle iletişime geçip, kendi adresini verip sana göndermelerini sağlayabilirsin.

Ha iade de alırsın ama fatura sahibi ile iletişime geçip, onay almalısın.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Onur
Çok şaşırtıcı bir durum olmuş. Ben bu soruyu daha önce Amazon temsilcisine sormuştum. Bu işlemleri sadece satın alan kişinin yapabileceğini söylemişlerdi. Garanti servisi eğer ücret iadesi onaylamış olsaydı, satın alan kişiye ücret iadedi vs olabilirdi. Netliği olmayan bir durum gibi düşündüm ben.
Muhtemelen bilmeyen birine denk gelmişinizdir. Hepsi birbirinden farklı şeyler söyleyebiliyor. çok kez başıma geldi farklı konularda yardımcı olamıyoruz dedikten sonra başka bir MH olayı çözmüştü.

Ürün başkasının üstüne bile olsa değişimi yapmak zorundalar
ikinci elde garantinin bir anlamı kalmıyor.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
pozalba
İade alamazsın ama değişim alırsın. Teknik servisle iletişime geçip, kendi adresini verip sana göndermelerini sağlayabilirsin.

Ha iade de alırsın ama fatura sahibi ile iletişime geçip, onay almalısın.
Teknik servis raporu gönderecek bana bende mağazaya gidip mağazada değişim talep edeceğim

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Yunus Şahin
Teknik servis raporu gönderecek bana bende mağazaya gidip mağazada değişim talep edeceğim

Mağaza ile uğraşmana gerek yok sanırım. En azından ben öyle yaptım. Teknik servise mail atıp kendi adresimi verdim. Eve kargoladılar.

Top Bottom