İki tarafta hakem de saolsun gündemi değiştirmek için ellerinden geleni yaptılarGalatasaray 2 Fenerbahçe 1 Maç Hakkında Ne Düşünüyorsunuz
İki tarafta hakem de saolsun gündemi değiştirmek için ellerinden geleni yaptılarGalatasaray 2 Fenerbahçe 1 Maç Hakkında Ne Düşünüyorsunuz
Matt Murdock olduğum için o hareketi yapmadan eli havada kaparımsana şundan çekmek lazım
Alıntıyı görüntüle
böyle yapmazsan bir şey bilmiyorumMatt Murdock olduğum için o hareketi yapmadan eli havada kaparım
65 Puan Fb 14 Yıldır Şampiyon Olamıyor 50 Milyon Euro Balon Morinho LMBVLKNMBVLNMBVLKNBVMNKBVMNKBVMNIOFMNBKIVCNMVOBKNMODBJMOSDPFBMVDFCOPNBMVCONPMBVONMBVsana şundan çekmek lazım
Alıntıyı görüntüle
Cidden mi 8 yaşındayım çok korkuyorumböyle yapmazsan bir şey bilmiyorum
...Adam olup olmadığım sana kalmadi kardeşim kendini bil biraz oyun bu. ayrıca Beşiktaşlıyım Fener için yoramam kendimi.
Oha Morunho Sigma Boy Okan Buruğa Haddini Bildirdi Triplerine Giriyordur Bu Elemanlar BenceCidden mi 8 yaşındayım çok korkuyorum
okanın ağlamış ama sende yaparsın hocanın izinden gidipCidden mi 8 yaşındayım çok korkuyorum
Fabrizio bile paylaştı rezil oldu crying oneOha Morunho Sigma Boy Okan Buruğa Haddini Bildirdi Triplerine Giriyordur Bu Elemanlar Bence
Tamam. Kupa alman dileğiyleokanın ağlamış ama sende yaparsın hocanın izinden gidip
haberini yaptı sadeceFabrizio bile paylaştı rezil oldu crying one
sen videonu izleTamam. Kupa alman dileğiyle