Aynennormal sürüm bir şey vermez ultimate alırsan 1 hafta önce başlıyorsun ve paket veriyodu sanırım yanlış biliyorsam düzeltin
almak mantıklı olabilir galiba ultimate fp falan veriyorsa 400 500 k çıksa satılırsa oyun parasını karşılar showcaseye gelecekmi acaba fc 25 gibi ücretsiz ultimate oynamanormal sürüm bir şey vermez ultimate alırsan 1 hafta önce başlıyorsun ve paket veriyodu sanırım yanlış biliyorsam düzeltin
2100 e alinirEpicte 2600 lira yüzde 20 geri veriyor.
Aynen ben normalde almayacaktım ama alacağım epicten2100 e alinir
benim bildiğim ea 3 ayda bir böyle indirim kampanyası yapıyor steam mağaza ekranında görmüşsünüzdür ea oyunlarında %90 indirim diye o şekil ama şuan yapmazlar bu ay başı yaptılar zaten o yüzden en yakın ekim kasım gibi indirime girerDostlar merhaba fc 26 almayı düşünüyorum en son fc 22 almıştım steamden indirimli ve fifa oyunları ne zaman indirime giriyor bilmiyorum indirime girdiği bi gün var mı? bilgi verirseniz sevinirim
İLK İNDİRİMDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM
teşekkürlerbenim bildiğim ea 3 ayda bir böyle indirim kampanyası yapıyor steam mağaza ekranında görmüşsünüzdür ea oyunlarında %90 indirim diye o şekil ama şuan yapmazlar bu ay başı yaptılar zaten o yüzden en yakın ekim kasım gibi indirime girer