evet dediğiniz gibi orda yazıyormuş dikkat etmemişimFutbolla gram alakan yoksa değmez bence. Bu fiyata daha farklı oyunlara yönelebilirsin. Ama tek başına sarabilir kariyer modu vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sende ea play pro olduğu için ek %10 indirim vardır. Normalde orda da 35 dolar olması lazım.
25 nasılsa 26 da öyle.Çok rekabetçi değilsen rahatsız etmez.Sadece pcde de yok bu sorun konsollarda da var ama biraz daha az.Arkadaşlar ciddi ciddi oyun çok mu kötü fc 25 var bende çok güzel oynanıyor sıfır problem fc 26 almayı düşünüyorum ryzen 7 9700X Rtx 5070 Ti sistemim böyle
Bende de 240 dostum bir sorun yok.Kankam kaç hz oynuyorsun? 240HZ'de 240hz sabitlediğim halde sapıtıyor.
Ben online oynamıyorum güncel kadrolar türkçe spiker yeter bana kariyer mod takılıyorum25 nasılsa 26 da öyle.Çok rekabetçi değilsen rahatsız etmez.Sadece pcde de yok bu sorun konsollarda da var ama biraz daha az.
Evet varfc 24 var bende bu sezonlar kısmına girip online tekli maç yapıyorsun ya aynı şey 26 da devam ediyor dimi
Fc 24 e devam ozaman eyvallahagalar şiddetle uzak durun. sunucular rezalet, optimizasyon sıfır, input lag desen var, yapay zeka vasatın altında.
eyw 850tl ye geldiAlıntıyı görüntüle
birde ne kadar doğru bilmiyorum ama ukranya vpn ile 850 tl ye alınabiliyor play proyu ben öyle aldım sonuçta adamlar bu fiyata satıyor yine kazanıyor, bende play pro olduğu için ekstra %10 indirim veriyor 770 tl civarına geliyor