🔥İndirim FC26 STEAM'DE %50 İNDİRİME GİRDİ

Screenshot_8.webp

birde ne kadar doğru bilmiyorum ama ukranya vpn ile 850 tl ye alınabiliyor play proyu ben öyle aldım sonuçta adamlar bu fiyata satıyor yine kazanıyor, bende play pro olduğu için ekstra %10 indirim veriyor 770 tl civarına geliyor

Futbolla gram alakan yoksa değmez bence. Bu fiyata daha farklı oyunlara yönelebilirsin. Ama tek başına sarabilir kariyer modu vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sende ea play pro olduğu için ek %10 indirim vardır. Normalde orda da 35 dolar olması lazım.
evet dediğiniz gibi orda yazıyormuş dikkat etmemişim

Arkadaşlar ciddi ciddi oyun çok mu kötü fc 25 var bende çok güzel oynanıyor sıfır problem fc 26 almayı düşünüyorum ryzen 7 9700X Rtx 5070 Ti sistemim böyle
25 nasılsa 26 da öyle.Çok rekabetçi değilsen rahatsız etmez.Sadece pcde de yok bu sorun konsollarda da var ama biraz daha az.

Bu sene çok şikayet var oyun için ve oyuncu sayısında ciddi düşüş var. Yani oyunda kalanlarda genelde yıllardır oynayan pro oyuncular. Girdiğiniz an sürekli maç kaybetmeniz mümkün.

Oyundan zevk almaya fırsatım olmadı.70 saatim var fakat 10 saati falan adam akıllı oynamışımdır.Gerçekten paramı çöpe atmış gibi hissettiriyor bana bu oyun.Aşırı can sıkıcı olan şeyler.2.yarı 5 fps e düşüyor.Kumanda yüksek hzde iken detay oluyor.Çözüm olarak da şu ana kadar en aktif bulduğum çözümü yazıyorum.60hz sabitledim bu gamepad sonradan algılıyor gibi hissiyatını gideriyor.2.yarı fps düşme sorununu ise tüm grafikleri en aşağı çekiyorum ve pencereli ekran yapıp ekranı 10 inç tablet boyutuna getiriyorum ancak bu şekilde oynanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,166,749
Üyeler
185,313
Son üye
kalderakmı
Geri