Fc26 ultimate edition almaya değer mi

Anonim32

80+
Reaksiyon skoru
30
bugun fc26 alıcam standart editionla ultimate edition arasında 700tl fiyat farki var sadece ultimate team oynucam değer mi o farka

değmez o en başta ön siparişte avantajlıydı. şimdi UT başlamak için de çok geç. gavurların TOTY, ICON kartlarıyla başa çıkılmıyor. riot oyunlarından daha kanser.

değmez o en başta ön siparişte avantajlıydı. şimdi UT başlamak için de çok geç. gavurların TOTY, ICON kartlarıyla başa çıkılmıyor. riot oyunlarından daha kanser.
yok 22 den beri hep subat gibi başladım ut oynamaya onda sorun yok bi şekilde baş ediyorum onlarla ultimate tam olarak neler veriyor onu bilmiyorum sadece

Ben de online oynamak için 26 alayım diyorum da karşılaşmada para yatırmaz isek hep güçsüz durumda mı oluyoruz

Ben de online oynamak için 26 alayım diyorum da karşılaşmada para yatırmaz isek hep güçsüz durumda mı oluyoruz
valla aslında alıp online sezon falan oynarsan olur da UT için çok oynaman lazım bi 50saatte falan anca kadron eli yüzü düzelir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok 22 den beri hep subat gibi başladım ut oynamaya onda sorun yok bi şekilde baş ediyorum onlarla ultimate tam olarak neler veriyor onu bilmiyorum sadece
EA SPORTS FC™ 26 Ultimate Sürüm içerir‡:-
2 ayda 6.000 FC Points††- 1 ek Ultimate Team™ Oyuncu Geliştirme Bölmesi
Clubs ödülleri:- 1 Arketip Açma Malzemesi- 10 Maç için 2 Çift AXP Malzemesi
Kariyer ödülleri:- 3 İKON Kariyer Oyuncusu- Teknik Direktör Kariyerinde işe alınabilecek 5 Yıldızlı Antrenör- Teknik Direktör Kariyeri’nde işe alınabilecek 5 Yıldızlı Genç Yetenek Avcısı- Teknik Direktör Canlı Görev İçeriği

kısaca boş

beyler şimdi ben ultimate edition alsam yazan ikon oyuncu ve 6k para vericek mi yoksa ilk başta mı alsam öyleydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,021
Üyeler
190,497
Son üye
estavior
Geri