SergenTheKlaw
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Şuanki işlemcim fclga 1155 almak istediğim işlemci lga 1155 aralarındaki fark nedir yada alsam takabiilirmiyim ?
teknik kısmı anlamıyorum pek şuan alsam yeni işlemciyi takabilirmiyim yani ?Biri soketin kısa ismi.
1331 soket yerine AM4 dememiz gibi bir şey bu. Aynı soket.
Evet. FCLGA 1155 ile aynı soket LGA 1155. Ama illa teyit istersen şuan takılı olan ve yeni takacağın işlemciyi söylersen kanıtlarımda.teknik kısmı anlamıyorum pek şuan alsam yeni işlemciyi takabilirmiyim yani ?
şuan g2020 var i5 2400 takıcam teşekkürler bu aradaEvet. FCLGA 1155 ile aynı soket LGA 1155. Ama illa teyit istersen şuan takılı olan ve yeni takacağın işlemciyi söylersen kanıtlarımda.
2 sene önce aldım marka ve modelini bilmiyorumBu arada soketler uyuyor yani takabilrisinz ama anakartınızın uyum listesinde var mı bakman lazım. G2020 eski bir işlemci anakart eskidir belki eski anakartlarda soket uyuşmasına rağmen bazen uyum konusu sıkıntılı oluyor.
Üzerinde yazar. Sorun olacağını sanmıyorum i5 2400' da yeni değil sonuçta.2 sene önce aldım marka ve modelini bilmiyorum![]()
yani güncel değil sağol bu aradaÜzerinde yazar. Sorun olacağını sanmıyorum i5 2400' da yeni değil sonuçta.