- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,320
Alınmaz.
o kablolu modeli hocamBaşka satıcı satıyor 699 görünüyor
stok bitti zaten istesende alamazsın daha bu fiyataAlınmaz.
o kablolu modeli hocam
Linke tıklayınca o çıktıkabloluya verilmez
Bende cevap yazmıcaktım ama yazayım öncelikle kesinlikle haklısın buradaki arkadaşların bazıları alınmaz diyip bir başarı sağladıklarını veya kendi egolarını tatmin ettiğini filan sanıyor ben 1 yıldır kullanıyorum gerek ses kalitesi olsun gerek konfor olsun gerek kablsouz olması olsun fiyatını kesinlikle hakkediyor. Ben yetişebilseydim 2.yi bile alacaktım bu fiyata kenarda dursaydı diye.ya şu "alınmaz" diyip yorum katanlardan gıcıklanmaya başladım, özellikle benim konularımın altında. Bir fikrin varsa alınır yada alınmaz demeyin, açıklayın, daha önce aldınız da 10 sn'de bozuldu mu? Neyinden memnunsun yada değilsin. Alınmaz diyince adamlar "hee alınmazmış bu" diye aklına yer ediyor, belki de hiç sıkıntı çekmeyecek alsa.
Katılıyorum size ama fazla takmayın. Ayrıca indirim paylaşımları yapan siz ve diğer arkadaşlara teşekkürler.ya şu "alınmaz" diyip yorum katanlardan gıcıklanmaya başladım, özellikle benim konularımın altında. Bir fikrin varsa alınır yada alınmaz demeyin, açıklayın, daha önce aldınız da 10 sn'de bozuldu mu? Neyinden memnunsun yada değilsin. Alınmaz diyince adamlar "hee alınmazmış bu" diye aklına yer ediyor, belki de hiç sıkıntı çekmeyecek alsa.
Bende cevap yazmıcaktım ama yazayım öncelikle kesinlikle haklısın buradaki arkadaşların bazıları alınmaz diyip bir başarı sağladıklarını veya kendi egolarını tatmin ettiğini filan sanıyor ben 1 yıldır kullanıyorum gerek ses kalitesi olsun gerek konfor olsun gerek kablsouz olması olsun fiyatını kesinlikle hakkediyor. Ben yetişebilseydim 2.yi bile alacaktım bu fiyata kenarda dursaydı diye.
Katılıyorum size ama fazla takmayın. Ayrıca indirim paylaşımları yapan siz ve diğer arkadaşlara teşekkürler.
hocam bunu yeni gördüm neden bunu değil barracuda x alınabilir olduğunu izah edeyim. Ürünün indirimi an itibarı ile bitmiş görünüyor ki indiriml hali bile neredeyse fiyat olarak barracuda x ile aynı fiyatta, şuanki 2000 küsür liralık para asla verilmez zaten buna. Model ve dolayısıyla kompenent teknolojisi olarak eski bir kulaklık, konforu kesinlikle iyi değil, malzemesi ve ergonomisi kötü hissettiyor. Barracuda x mükemmel çok kaliteli bir kulaklık demiyorum ama gerek fiyat gerek performans gerek kalite ve ergonomi olarak arctis 1 wirelesstan çok çok daha iyi. Dolayısıyla bu kulaklığı almak mantıklı değil ve alınmaz.ya şu "alınmaz" diyip yorum katanlardan gıcıklanmaya başladım, özellikle benim konularımın altında. Bir fikrin varsa alınır yada alınmaz demeyin, açıklayın, daha önce aldınız da 10 sn'de bozuldu mu? Neyinden memnunsun yada değilsin. Alınmaz diyince adamlar "hee alınmazmış bu" diye aklına yer ediyor, belki de hiç sıkıntı çekmeyecek alsa.
hocam bunu yeni gördüm neden bunu değil barracuda x alınabilir olduğunu izah edeyim. Ürünün indirimi an itibarı ile bitmiş görünüyor ki indiriml hali bile neredeyse fiyat olarak barracuda x ile aynı fiyatta, şuanki 2000 küsür liralık para asla verilmez zaten buna. Model ve dolayısıyla kompenent teknolojisi olarak eski bir kulaklık, konforu kesinlikle iyi değil, malzemesi ve ergonomisi kötü hissettiyor. Barracuda x mükemmel çok kaliteli bir kulaklık demiyorum ama gerek fiyat gerek performans gerek kalite ve ergonomi olarak arctis 1 wirelesstan çok çok daha iyi. Dolayısıyla bu kulaklığı almak mantıklı değil ve alınmaz.