Fenerbahçe kaybetti :(

bosbelesbiri

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,668
Fenerbahçe-Olympiakos (3-3) Penaltılar: FB 2-3 OLY

Maçta güzel bastırmış gibiydi aslında ilk dakikalarda da golü bulmuştuk ama olmadı :/. Not: Fb'li değilim.. Ama kazanmasını istiyodum.

biz avrupada oynuyoruz kardeşim diyip süper kupada rest çekip ezeli rakibine kupa hediye etti üstüne avrupadan elendi. fenerli değilim ama ben bile ali koçu yerdim **

Kaloriferin (bazı arkadaşların deyimiyle don lastiği :D ) ilk maçtaki tutmayacak taktiği yüzünden bu haldeyiz

Maçta güzel bastırmış gibiydi aslında ilk dakikalarda da golü bulmuştuk ama olmadı :/. Not: Fb'li değilim.. Ama kazanmasını istiyodum.
Belliydi açıkçası. Ben penatlılara kalmadan kaybederiz diyordum da oynadılar yine reklama falan.

Arkadas bi adam düsünün hem oyuncu degisikligini yanlıs yapıp hem de rezil rüsva bir penaltı sıralaması yapacak. Yunanistanın çökertemediği ortasahayı tek başına çökerticek..

Çok üzüldüm. Avrupa maçımız var deyip bedava kupa verip üstüne avrupadan elenmek
:blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance::blobdance:

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

ya şu a** suratsız otistik cengizini neden alırsın ki oyuna

( o bu değilde uzun zamandır bu kadar çekişmeli maç izlememiştim )

Penaltı bahçe dedik penaltılarla kaybetti ya la takım. ismail kartalın başarısı hepsi. tadic zaten Türk düşmanı bence bilerek bir kaç gol pozisyonunda atmadı. penaltıyıda bilerek kaçırdı. bonucciyi soktu penaltı için adamgitti penaltı kaçırdı. böyle hoca olmaz olsun :D fenerli degilim ama delirdim elin yunanlılarını sevindirdi ismail kartal.

Belliydi açıkçası. Ben penatlılara kalmadan kaybederiz diyordum da oynadılar yine reklama falan.
İlk yarıyı izleyebildim sadece bide penaltıları, ilk yarıda güzel baskın oynadı fikrimce en az 1 gol daha bulabilseydi keşke o pozisyonlardan.

ya şu a** suratsız otistik cengizini neden alırsın ki oyuna

( o bu değilde uzun zamandır bu kadar çekişmeli maç izlememiştim )
Çekişmeli falan degildi olympiakos rezil rüsva oynuyor maç basında fener düzgün oynarsa 5lemesi lazım demistim. Ayrıca şu takımı hocasız cıkarsan daha iyi oynardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,632
Üyeler
185,780
Son üye
efe32
Geri