Neler Yeni

Fenerbahçe Sahadan Çekildi

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Kangal Kangaoğlu
Fenerbahçe Sahadan Çekildi ne düşünüyorsunuz ?
Şanlıurfa’da oynanan Süper Kupa Finali’nde sahaya U-19 takımı ile çıkan Fenerbahçe, karşılaşma başladıktan sonra sahadan çekildi.
TFF'yi protesto ediyorlar, haklı da olabilirler ama bu şekilde olmamalıydı. Oraya gelen taraftara ve rakip takıma çok büyük saygısızlık oldu, hadi rakip takımı geçelim kendi taraftarlarına çok büyük ayıp ettiler.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
Berkay BABUCCU
117 yıllık kulüp böyle rezil kepaze olamazdı acilen kapatılması lazım. Golü yemeselerdi ha zaten çekileceklerdi derdim de 54 saniyede gol yediler Bi de utanmadan.
Kardeş FB'li isen Allah sana kolaylık versin.Rabbim sabır eylesin.Galatasaray'da şu görüntüyü yapacak bir başkan yok.Yapamaz kimse.Kimse Galatasaray'dan üstün değildir.

ahmetbirs

80+ Bronze
cocuklar saha cıkmasın diye sırf fenere özel u19 macının tarihini fenere özel 1 gün sonraya ceken u 19 macının giresun ile ortaklaşa normal günü ve saatinde oynanması için başvurusunun sebepsiz reddedilmesi manidar :D icerdema diye yorumladım hayırlısı olsun

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
kendi takımımı ciddi olarak kınıyorum zaten çekilecekler sen niye ilerde milli takım formanı giyecek oyuncuları gol atıp rezil ediyorsun çocuklar zaten urfaya bugün maç yapıp gelmiş

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
kendi takımımı ciddi olarak kınıyorum zaten çekilecekler sen niye ilerde milli takım formanı giyecek oyuncuları gol atıp rezil ediyorsun çocuklar zaten urfaya bugün maç yapıp gelmiş
+1

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
Berkay BABUCCU
Kardeş ne alaka. Burda 23 Nisan kutlamaları yapmıyoruz.Rakibin kendi düşüncesi bu şekilde çıkmak.BABAM OLSA ACIMAM ÇAKARIM.Kimse kusura bakmasın burda barbi giydirmiyoruz.Kupa için mücadele ediyoruz.O rakibin saygısızlığı dengi takım çıkaramadıysa BA-NA-NE.!

ahmetbirs

80+ Bronze
işte mac yapsınlar gelmesın diye icerden takvim ayrlaması yapmıslar ama saati olmamış :D takvim ayarlama olayları bilirsin

Gif Man

80+ Gold
Beşiktaş Besiktas GIF - Beşiktaş Besiktas Cenk Tosun GIFs

The Semih

80+ Gold
İCARDİ : Ben izin vermeden çıkamazsınız !

Top Bottom