BERKANY
80+ Silver
Dahası
Kupamızı ne zaman verecekler.ÇerEZ kupası.
TFF'yi protesto ediyorlar, haklı da olabilirler ama bu şekilde olmamalıydı. Oraya gelen taraftara ve rakip takıma çok büyük saygısızlık oldu, hadi rakip takımı geçelim kendi taraftarlarına çok büyük ayıp ettiler.Fenerbahçe Sahadan Çekildi ne düşünüyorsunuz ?
Şanlıurfa’da oynanan Süper Kupa Finali’nde sahaya U-19 takımı ile çıkan Fenerbahçe, karşılaşma başladıktan sonra sahadan çekildi.
Kardeş FB'li isen Allah sana kolaylık versin.Rabbim sabır eylesin.Galatasaray'da şu görüntüyü yapacak bir başkan yok.Yapamaz kimse.Kimse Galatasaray'dan üstün değildir.117 yıllık kulüp böyle rezil kepaze olamazdı acilen kapatılması lazım. Golü yemeselerdi ha zaten çekileceklerdi derdim de 54 saniyede gol yediler Bi de utanmadan.
+1kendi takımımı ciddi olarak kınıyorum zaten çekilecekler sen niye ilerde milli takım formanı giyecek oyuncuları gol atıp rezil ediyorsun çocuklar zaten urfaya bugün maç yapıp gelmiş
117 yıllık kulüp böyle rezil kepaze olamazdı acilen kapatılması lazım. Golü yemeselerdi ha zaten çekileceklerdi derdim de 54 saniyede gol yediler Bi de utanmadan.
Kardeş ne alaka. Burda 23 Nisan kutlamaları yapmıyoruz.Rakibin kendi düşüncesi bu şekilde çıkmak.BABAM OLSA ACIMAM ÇAKARIM.Kimse kusura bakmasın burda barbi giydirmiyoruz.Kupa için mücadele ediyoruz.O rakibin saygısızlığı dengi takım çıkaramadıysa BA-NA-NE.!kendi takımımı ciddi olarak kınıyorum zaten çekilecekler sen niye ilerde milli takım formanı giyecek oyuncuları gol atıp rezil ediyorsun çocuklar zaten urfaya bugün maç yapıp gelmiş
işte mac yapsınlar gelmesın diye icerden takvim ayrlaması yapmıslar ama saati olmamış takvim ayarlama olayları bilirsinkendi takımımı ciddi olarak kınıyorum zaten çekilecekler sen niye ilerde milli takım formanı giyecek oyuncuları gol atıp rezil ediyorsun çocuklar zaten urfaya bugün maç yapıp gelmiş