POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Konuşmak için konuşmayınAli kocun basarisizliklari sayesinde diger dallari öğrendiniz ne büyük adam vesselam
Konuşmak için konuşmayınAli kocun basarisizliklari sayesinde diger dallari öğrendiniz ne büyük adam vesselam
Ağlamak için ağlamayınKonuşmak için konuşmayın
Her zaman olduğu gibi bir haksız kupa sevinci daha. Ama Malesef alıştık, bu saydığın maddeleri yapacak karakterde bir oyuncu da yok hoca da yok.1)Galatasaray Urfalı çocukları düşünüyorsa ertelenmeyi kabul etse idi samimi olurdu
2)Galatasaray u19 ile çıksaydı çok daha seviyeli bir şey yapmış olurdu
2)Galatasaray attığı gole sevinmese çok daha samimi olurdu
4)Fenerbahçe sahadan çekilirken tüm gs oyuncuları fbli u19 çocukları alkışlayıp kendineleri kupa kazandığına sevinmeseydi çok daha şık olurdu
Ama tam tersini yaptılar, kupa hırsı ile hiçbirini yapmadılar
Fbnin yaptığı yanlışlar gsnin bu yaptığı yanlışları hiçbir şekilde doğru yapmaz ve de samimiyetsizliğini örtemez
Her zaman olduğu gibi bir haksız kupa sevinci daha. Ama Malesef alıştık, bu saydığın maddeleri yapacak karakterde bir oyuncu da yok hoca da yok.
Hocam ben de görünce şaşırdım kerem ve mertens çok karakterli davranmışlar(Elimde olmayan sebeplerden ötürü 9 sayfalık konu kökten silindi tekrar açıyorum
Zannımca konuda forum kurallarına aykırı bir şey yoktu öyle olsa kilitlenirdi)
1)Galatasaray Urfalı çocukları düşünüyorsa ertelenmeyi kabul etse idi samimi olurdu
2)Galatasaray u19 ile çıksaydı çok daha seviyeli bir şey yapmış olurdu
3)Galatasaray attığı gole sevinmese çok daha samimi olurdu
4)Fenerbahçe sahadan çekilirken tüm gs oyuncuları fbli u19 çocukları alkışlayıp kendineleri kupa kazandığına sevinmeseydi çok daha şık olurdu(1-2 futbolcusu alkışladı onların hakkını yemiyim)
Ama tam tersini yaptılar, kupa hırsı ile hiçbirini yapmadılar
Fbnin yaptığı yanlışlar gsnin bu yaptığı yanlışları hiçbir şekilde doğru yapmaz ve de samimiyetsizliğini örtemez
Şimdi gördüm söylemek istediğim şeyi KEREM AKTÜRKOĞLU sahada göstermiş,çok sevindim
Şimdi de mertensi gördüm , bir tebrik de buraya