Gif Man
80+ Gold
Hocam Çocukça Bir Karar Olduğunu Zannetmiyorum Bu Tepki Gösterme İçin Yapıldı .Tamamen Fenerbahçe yönetiminin çocukça davranması sonucu rezillik resmen
Hocam Çocukça Bir Karar Olduğunu Zannetmiyorum Bu Tepki Gösterme İçin Yapıldı .Tamamen Fenerbahçe yönetiminin çocukça davranması sonucu rezillik resmen
Üstelik az çok konuşulsada yeteri önem verilmeyen ciddi konu u19 pırıl pırıl gençleri... Mesela sallıyorum kadronun orta sahasındaki arda güler kumaşında ki mehmet böyle rezil olduktan sonra kariyeri nasıl etkilenir acaba?Tamamen Fenerbahçe yönetiminin çocukça davranması sonucu rezillik resmen
50 saniye lütfen dikkatli kullan kelimeleriGol yemeden çekileceklerdi İCARDİ ABİM dk1 de sapladi öyle cekildiler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ararım sorarım seni her yerde
Neyin tepkisi kardeşim Ali diye iş bilmeniz tekini koymuşlar takımın başına sen şirketden uzak dur git futbol ile oyalan demişler gelmiş bir halttan anlamaz bilmez öyle dolanır durur boş bir adam Aziz Yıldırım bu takımın ruhudur ben fenerli değilim ama Aziz Yıldırım yoksa fener yok benceHocam Çocukça Bir Karar Olduğunu Zannetmiyorum Bu Tepki Gösterme İçin Yapıldı .
Sezon sonu gel gülümGol yemeden çekileceklerdi İCARDİ ABİM dk1 de sapladi öyle cekildiler
Sen tepkini 100 küsür yıllık rakibine adeta kaçarak kupa vererek mi yapıyorsun, çok daha güzel protesto yöntemleri vardı kendimizi avutmaya çalışmaya gerek yok.Susa susa ülke bu hale geldi zaten olaylara tepki verince insanların garibine gidiyor.. Böyle devam arkadaşlar. Olayın özünü inatla anlamak istemiyorsunuz yada işinize gelmiyor. Yok kupaymış yok gol atmışlar gün içinde maç yapan çocuklar akşam sahaya çıktı ve gol yedi olayımız bu yani öyle mi... Yazıklar olsun başka bişey demiyorum. Tebrikler büyük başarı elde ettiniz.
bir şey Demiyorum Ona Hocam . Alikoç = İsmail Kartal ( Yedek Don Lastiği ) Zaten Aziz Yıldırım Varken Fenerbahçe Fenerbahçeydi .Neyin tepkisi kardeşim Ali diye iş bilmeniz tekini koymuşlar takımın başına sen şirketden uzak dur git futbol ile oyalan demişler gelmiş bir halttan anlamaz bilmez öyle dolanır durur boş bir adam Aziz Yıldırım bu takımın ruhudur ben fenerli değilim ama Aziz Yıldırım yoksa fener yok bence
İcardi nin gücü u 19 a yeter normal maçlar da penaltısız gol atamıyorGol yemeden çekileceklerdi İCARDİ ABİM dk1 de sapladi öyle cekildiler
Siz geleceksiniz gülüm damat tarafınaSezon sonu gel gülüm