FEVELL X1 ALINIR MI ?

Chappies

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
191
BU FİYATA BU ÖZELLİKLERDE BAŞKA NE ALINABİLİR Kİ ? GAYET PROFESYONEL GÖRÜNÜYOR.
1754811893079.webp

Son düzenleme:
Markayı bilmiyorum ama ben olsam link lin2 lin3 bunlardan birini alırdım. Garanti vs. sorunum olmazdı. Özellikle 3. jbl bence alınabilecek iyilerden biri bu bütçelere.

Markayı bilmiyorum ama ben olsam link lin2 lin3 bunlardan birini alırdım. Garanti vs. sorunum olmazdı. Özellikle 3. jbl bence alınabilecek iyilerden biri bu bütçeler
bence attığın örneklerden çok daha iyidir bu çünkü aynı markanın mouseunu kullandım furylevel z1 1 sene oldu hala sorunsuz 1 kere clickte sertleşme gibi bir şey olmuştu garantiye gönderdim 1-2 gün içinde yapıp yolladılar müşteri memnuniyeti açısından yarı yolda bırakacaklarını sanmıyorum.

Mchose v9 bakman daha iyi olacaktır internette incelemesini bulamadım özellikleri detaylı belirtilmemiş

bu kulaklık yeni çıktığı için pek bilen ya da deneyimleyen olmaz.

1754813498681.webp

Mchose v9 bakman daha iyi olacaktır internette incelemesini bulamadım özellikleri detaylı belirtilmemiş
güzel bir ürüne benziyor ama garanti işleri sıkıntıdır bunun
bu kulaklık yeni çıktığı için pek bilen ya da deneyimleyen olmaz.

Alıntıyı görüntüle

bekleyeyim mi

ya beni de cezbetti mousetan yana hiçbir sorun yaşamadığım için kulaklıktada yaşamayacağımı düşünüyorum
Al gitsin hacı çok pahalı değil zaten. Deneyimleyen olmaması alınmayacağı anlamına gelmiyor. Kendin deneyimlersin bir şey olmaz

daha dün satışa açıldı bence biraz inceleme beklemek lazım. x1'in incelemesini haftaya yayınlayacakmış. ama bana kalırsa xs1 almak daha mantıklı olur. bahsedilene göre x1'in tek avantajı 40mm yerine 50mm sürücü olması ve büyük kafalar için daha uygun olması. onun dışında pedi terleten türden. xs1'in pedleri ise kumaş ve mikrofon, malzeme kalitesi olarak muhtemelen aynılar

Eğer aceleniz yoksa videoyu bekleyip özelliklerini görmek mantıklı bir yaklaşım olur ayrıca yavaş yavaş ürünler satılmaya başladı. Yakın bir zamanda kullanıcı deneyimleride paylaşılacaktır.

daha dün satışa açıldı bence biraz inceleme beklemek lazım. x1'in incelemesini haftaya yayınlayacakmış. ama bana kalırsa xs1 almak daha mantıklı olur. bahsedilene göre x1'in tek avantajı 40mm yerine 50mm sürücü olması ve büyük kafalar için daha uygun olması. onun dışında pedi terleten türden. xs1'in pedleri ise kumaş ve mikrofon, malzeme kalitesi olarak muhtemelen aynılar
batarya farkı da var xs1 900 mah 30 saat x1 1200 mah 40 saat kullanım süresi sunuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,917
Üyeler
187,749
Son üye
Doblosolfar
Geri