Fiber altyapı bağlatma

Reaksiyon skoru
3
Merhabala arkadaşlar ben merkeze araba ile 5dk uzaklıkta köylük arazide yaşıyorum babam köyün muhtarı köyümüzün internet alt yapısı türktelekoma ait ve alt yapısı çok kötü köyümüze fiber altyapı bağlatma gibi bir seçenek varmıdır?

Merhabala arkadaşlar ben merkeze araba ile 5dk uzaklıkta köylük arazide yaşıyorum babam köyün muhtarı köyümüzün internet alt yapısı türktelekoma ait ve alt yapısı çok kötü köyümüze fiber altyapı bağlatma gibi bir seçenek varmıdır?
Vardır tabii ki dilekçeyle köy muhtarının mevcut olan en iyi firmaya başvuruda bulunması gerekli muhtar beye kolay gelsin

Türk telekom superonline

eğer o merkezde fiber altyapı yoksa getirmezler. he varsa anca. bak benim 45 metre ötemde fiber kutusu var, toplam 56 dairelik iki bina var sitede. ama gelip 45 metre fiber hattı çekmediler. ama yine de başvur. sadece fiber için değil vdsl için de başvur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,709
Üyeler
190,792
Son üye
mertbeyvip
Geri