FİBER İNTERNET HAKKINDA: açıklamaya bak=>

Apoo

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
187
Ben ilerde fiber internet çekmeyi planlıyorum. Altyapısı yok. Nereye başvurabilirim fiber internet altyapısı çekmeleri için? Ve ne kadar parayı gözden çıkarmam gerekiyor?

Şöyle firmaya söylüyorsun oturduğun yerde 5 kişi talep ederse çekiyorlar diye biliyorum ( 5 kişi mi tam emin değilim ),
fiyat konusunda bir bilgim yok

Ben ilerde fiber internet çekmeyi planlıyorum. Altyapısı yok. Nereye başvurabilirim fiber internet altyapısı çekmeleri için? Ve ne kadar parayı gözden çıkarmam gerekiyor?
evden çıkmadan yapmanın yolu:
1-Yusuf Kıraç Ve TT Destek etiketleyerek tivit atın.
2-Yusuf Kıraç'a DM atın (bakıyor. özellikle gençlere karşı çok iyi, duyarlı birisi).

Evden Çıkmadan yapmanın yolu:
1-Türk Telekom ilçe genel müdürlüğüne binadan topladığınız isim ve imzalar ile gidin. site ise yönetici ile gidin ve imzaları yönetim defteri midir imza defteri midir nedir ona yaptırın.
2-Türk Telekom il genel müdürlüğüne aynı şartlar ile gidin.

Ben yazdım. önce tt destek cvp verdi. sonra yusuf kıraç'a dm attım o da cevap verdi. aradan 10dk sonra falan aradılar. keşif yapacaklarmış. hızlı ilerledi.
30 metre arkamda fiber var ama ulaşamıyorum. yanıbaşımdasın ama dokunamıyorum. internet işleri sabır ister yeğen, mesele fiberi getirtebilmekte değil, fiber hızlarını almakta.

• Beğen
Reaksiyonlar: Apoo
dostum yusuf kiraç'a yazdım ve durumu belirttim. genel müdürlükten aradılar ve pazartesi günü keşif için gelecekler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,444
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri