Neler Yeni

Fiber İnternet Masa Üstünde Çok Az Geliyor

RUINED

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Salih
biz salı günü fiber çektik ama masa üstü bilgisayarım da normalde 30 mb almam gerekiyor ama 4 de sabit kalıyor diz üstü pc de deniyince orda 30 mb kadar çıkıyor bana yardım edebilirmisiniz

RUINED

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Salih
Buradan sana gelebilecek en yüksek hızı görebilirsin.
evet yaptım ve bana bunları veriyor

100 Mbps

8 Mbps'e Kadar Upload
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hızı yükseltseniz? Türk telekomda hız yükseltmeye o kadar para almıyorlar 35 için 200 alıyorlarsa 100 için 240 falan alırlar hani.
yükseltecem zaten bakalım ne kadar faydası olacqak

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Arda çamalan
Hızı yükseltseniz? Türk telekomda hız yükseltmeye o kadar para almıyorlar 35 için 200 alıyorlarsa 100 için 240 falan alırlar hani.
sanmıyorum kanka soygun firması kaç sene kullandım adam gibi ne hizmet veriyorlar ne de destek hak etmediği yerlere ulaşan firmalardan superonline da aynı şekilde gigafiber varsa turknetin acayip güzel oluyor aynı fiyat çok daha kaliteli hizmet Türkiyeye böyle firmalar lazım ama işte Türkiye burası :D

RUINED

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Salih
sanmıyorum kanka soygun firması kaç sene kullandım adam gibi ne hizmet veriyorlar ne de destek hak etmediği yerlere ulaşan firmalardan superonline da aynı şekilde gigafiber varsa turknetin acayip güzel oluyor aynı fiyat çok daha kaliteli hizmet Türkiyeye böyle firmalar lazım ama işte Türkiye burası :D
bakalım duruma göre değşecem

Necromancerr

80+ Platinum
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
Emre
Discord
necromancerr
speed test de 37 mb çıkıyoe oyun indirmesi ya da farklı bir şey yapınca 4 mb indiriyor
normal hocam 8 mbps 1 mb ye eşittir ben 120 mbps internet kullanıyorum 14mb ile indiriyorum örneğin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,487
Üyeler
167,665
Son üye
emirhanate
Top Bottom