mükemmel de bizim fiber türk telekomdan dolayı geldi eğer ben değiştirirsem fiber de gider onu nasıl yapacaz peki türk net geçersem gelip fiber falan hepsini almaları gerekAlıntıyı görüntüle
evde 7 cihaz bağlı bu şekilde
Hızı yükseltseniz? Türk telekomda hız yükseltmeye o kadar para almıyorlar 35 için 200 alıyorlarsa 100 için 240 falan alırlar hani.birde bizde böyle bir şey oldu türk telekom evlere fiber çekti şimdi ben eğer türk net geçersem iptal olur o
evet yaptım ve bana bunları veriyorBuradan sana gelebilecek en yüksek hızı görebilirsin.İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!turk.net
yükseltecem zaten bakalım ne kadar faydası olacqakHızı yükseltseniz? Türk telekomda hız yükseltmeye o kadar para almıyorlar 35 için 200 alıyorlarsa 100 için 240 falan alırlar hani.
sanmıyorum kanka soygun firması kaç sene kullandım adam gibi ne hizmet veriyorlar ne de destek hak etmediği yerlere ulaşan firmalardan superonline da aynı şekilde gigafiber varsa turknetin acayip güzel oluyor aynı fiyat çok daha kaliteli hizmet Türkiyeye böyle firmalar lazım ama işte Türkiye burasıHızı yükseltseniz? Türk telekomda hız yükseltmeye o kadar para almıyorlar 35 için 200 alıyorlarsa 100 için 240 falan alırlar hani.
bakalım duruma göre değşecemsanmıyorum kanka soygun firması kaç sene kullandım adam gibi ne hizmet veriyorlar ne de destek hak etmediği yerlere ulaşan firmalardan superonline da aynı şekilde gigafiber varsa turknetin acayip güzel oluyor aynı fiyat çok daha kaliteli hizmet Türkiyeye böyle firmalar lazım ama işte Türkiye burası
normal hocam 8 mbps 1 mb ye eşittir ben 120 mbps internet kullanıyorum 14mb ile indiriyorum örneğinspeed test de 37 mb çıkıyoe oyun indirmesi ya da farklı bir şey yapınca 4 mb indiriyor