Arkadaşlar fiber kablosu erimiş internet yok, destek talebi oluşturuldu. Buna ek falan yapıyorlarmış ama hızda düşüş oluyor diyorlar (1000/50 kullanıyorum) yada yeniden hat çekiyorlarmış. Bunların fiyatını bilen var mı? Yada hangisi daha sağlıklı?
fiber kabloyu eritmek için yüksek sıcaklık gerek kim demiş onuArkadaşlar fiber kablosu erimiş internet yok, destek talebi oluşturuldu. Buna ek falan yapıyorlarmış ama hızda düşüş oluyor diyorlar (1000/50 kullanıyorum) yada yeniden hat çekiyorlarmış. Bunların fiyatını bilen var mı? Yada hangisi daha sağlıklı?
Hocam bende şaşırdım nasıl oldu hiçbir fikrim yok bildiğiniz erişimiş içi gözüküyorfiber kabloyu eritmek için yüksek sıcaklık gerek kim demiş onu![]()
o korumasıdır içindeki fiber cam zaten o kırılmıştır kablo zarar görünceHocam bende şaşırdım nasıl oldu hiçbir fikrim yok bildiğiniz erişimiş içi gözüküyor![]()
Aynen bakalım 24 saat içinde ekip gelicekmiş ama biraz araştırdım ek yaparsak hızda düşüş oluyor diyorlar veya yeni kablo çektirmek çok pahalı mı?o korumasıdır içindeki fiber cam zaten o kırılmıştır kablo zarar görünce
Ya kablonun dışı erimiş içi gözüküyor herneyse ek yaparsak hızda düşüş oluyor diyorlar veya yeni kablo çektirmek çok pahalı mı? Hangisi daha iyi olur?Fiber kabloyu eritecek ısı zaten evinizde yangına sebep olurdu, kablo ya kırılmıştır ya da dış koruması zarar görmüştür imkanı yok erimesinin.
Kablo yeterince uzunsa ve ONT ye yakın bir yerden hasar almışsa zaten her türlü eke vs gerek kalmadan halledilir o. Teknik ekip gelsin onlar en uygun çözümleri size iletir ve siz de seçeneklerinize göre yol alırsınız. Yeni kablo çekmek de pahalı değil zatenYa kablonun dışı erimiş içi gözüküyor herneyse ek yaparsak hızda düşüş oluyor diyorlar veya yeni kablo çektirmek çok pahalı mı? Hangisi daha iyi olur?