FPS ve ping diyorsanız direk çekin qos ayarı var onunlu pingi 0 yapiyorsunuzbu fiyatları hakediyor mu gerçekten fps oyunları oynuyorum dolayısıyla ping vs benim için önemli
kesinlikle ve kesinlikle keenetic hopper ax3000, diğer modellere bakma bile, wifi 7 yazan ucuzlar zaten çakma 320 mhz bandı yok, keenetic ara sıra hb de 3850 ye düşüyo nays falan sokar 3700 e çözersin, beklemek istemiyosan fiyatlar artar diye korkuyosan amazonda teknoreyonumda 4k falan şuanSelamlar dostlar evime yeni fiber altyapı geldi operatörün sattığı modemi almak istemiyorum mac 2k 3k arası arayüzü kolay bi modem önerir misiniz alacağım
3611 modelini eski altyapılarda da kullanabilirsiniz VDSL adsl gibi 3811 de sadece fiberde kullanabilirsinizsadece fps oyunları oynuyorum kardeşim 3611 ile 3811 arasında ki fark nedir peki
bi 15 gün vaktim var gibi kafamda bi modem oturtayım pusuya yatayım istedim bu fiyatlara alabileceğim en iyisi bu 3811 midirkesinlikle ve kesinlikle keenetic hopper ax3000, diğer modellere bakma bile, wifi 7 yazan ucuzlar zaten çakma 320 mhz bandı yok, keenetic ara sıra hb de 3850 ye düşüyo nays falan sokar 3700 e çözersin, beklemek istemiyosan fiyatlar artar diye korkuyosan amazonda teknoreyonumda 4k falan şuan
teşekkürler dostum3611 modelini eski altyapılarda da kullanabilirsiniz VDSL adsl gibi 3811 de sadece fiberde kullanabilirsiniz
Keenetic Hopper KN-3811 - Keenetic Hopper DSL KN-3611 Karşılaştırması - Epey
Epey - Keenetic Hopper KN-3811 - Keenetic Hopper DSL KN-3611 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
hocam çok detaylı anlamıyorum modemlerden de cs2 için özellikle qos için almak istiyorum ben de 1 modem bu dediğin model benim işime yarar mı?kesinlikle ve kesinlikle keenetic hopper ax3000, diğer modellere bakma bile, wifi 7 yazan ucuzlar zaten çakma 320 mhz bandı yok, keenetic ara sıra hb de 3850 ye düşüyo nays falan sokar 3700 e çözersin, beklemek istemiyosan fiyatlar artar diye korkuyosan amazonda teknoreyonumda 4k falan şuan
qosun babası zaten keenetic, ama ben hiç kullanmadım qosu, kullanan birine sormak daha iyi olur, genede alternatif yok, fiber varsa hopper, dsl varsa hopper dslhocam çok detaylı anlamıyorum modemlerden de cs2 için özellikle qos için almak istiyorum ben de 1 modem bu dediğin model benim işime yarar mı?
Hayır , Bu Modem Piyasa Olmadığı İçin Önerdim Fiyatı Cazip Alınır .senin mi bu ürün hocam
2-3 K Aralığında Bundan İyi Bir Modem Tercihinde Yok Hocam Bunu Söyleyeyim Kaçırma Derim .senin mi bu ürün hocam
Galiba arkadaşın önerdiği 3811 modeli alcağım 1k daha verip teşekkürlerHayır , Bu Modem Piyasa Olmadığı İçin Önerdim Fiyatı Cazip Alınır .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2-3 K Aralığında Bundan İyi Bir Modem Tercihinde Yok Hocam Bunu Söyleyeyim Kaçırma Derim .
Hocam Yalnız O Router Haberiniz Olsun ?Galiba arkadaşın önerdiği 3811 modeli alcağım 1k daha verip teşekkürler