Öneri Fiber modem önerir misiniz

Selamlar dostlar evime yeni fiber altyapı geldi operatörün sattığı modemi almak istemiyorum mac 2k 3k arası arayüzü kolay bi modem önerir misiniz alacağım
kesinlikle ve kesinlikle keenetic hopper ax3000, diğer modellere bakma bile, wifi 7 yazan ucuzlar zaten çakma 320 mhz bandı yok, keenetic ara sıra hb de 3850 ye düşüyo nays falan sokar 3700 e çözersin, beklemek istemiyosan fiyatlar artar diye korkuyosan amazonda teknoreyonumda 4k falan şuan

kesinlikle ve kesinlikle keenetic hopper ax3000, diğer modellere bakma bile, wifi 7 yazan ucuzlar zaten çakma 320 mhz bandı yok, keenetic ara sıra hb de 3850 ye düşüyo nays falan sokar 3700 e çözersin, beklemek istemiyosan fiyatlar artar diye korkuyosan amazonda teknoreyonumda 4k falan şuan
bi 15 gün vaktim var gibi kafamda bi modem oturtayım pusuya yatayım istedim bu fiyatlara alabileceğim en iyisi bu 3811 midir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3611 modelini eski altyapılarda da kullanabilirsiniz VDSL adsl gibi 3811 de sadece fiberde kullanabilirsiniz
teşekkürler dostum

hocam çok detaylı anlamıyorum modemlerden de cs2 için özellikle qos için almak istiyorum ben de 1 modem bu dediğin model benim işime yarar mı?

hocam çok detaylı anlamıyorum modemlerden de cs2 için özellikle qos için almak istiyorum ben de 1 modem bu dediğin model benim işime yarar mı?
qosun babası zaten keenetic, ama ben hiç kullanmadım qosu, kullanan birine sormak daha iyi olur, genede alternatif yok, fiber varsa hopper, dsl varsa hopper dsl

Hayır , Bu Modem Piyasa Olmadığı İçin Önerdim Fiyatı Cazip Alınır .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2-3 K Aralığında Bundan İyi Bir Modem Tercihinde Yok Hocam Bunu Söyleyeyim Kaçırma Derim .
Galiba arkadaşın önerdiği 3811 modeli alcağım 1k daha verip teşekkürler

Galiba arkadaşın önerdiği 3811 modeli alcağım 1k daha verip teşekkürler
Hocam Yalnız O Router Haberiniz Olsun ?

Düz Bir Modem Değil DSL Bağlantısı Yok Yani .

Router

Modem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,135
Üyeler
194,853
Son üye
ffırat
Geri