Fiber Router Iade Alınır mı?

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,752
Türk Telekom tarafından, elinizde router olsa bile, zorla verilen ve kullanmazsanız bile her ay haraç ödediğiniz router ı iade edebilen var mi?
Faturanız düştü mü?

Türk Telekom tarafından, elinizde router olsa bile, zorla verilen ve kullanmazsanız bile her ay haraç ödediğiniz router ı iade edebilen var mi?
Faturanız düştü mü?
Ben edememiştim edersen abonelik iptal olur cayma bedeli çıkar falan demişlerdi ama edenler var sanırım.

Ben edememiştim edersen abonelik iptal olur cayma bedeli çıkar falan demişlerdi ama edenler var sanırım.
Dün ben de uğraştım ama edemedim. Ettim diyenler görmüştüm. Belge istiyorum. Ettilerse ortalığı karıştıracam azıcık

Benim konuya yazmıştınız orda tutanak paylaşmıştım
Bana bildirim gelmedi. Tutanak derken neyi kastediyorsunuz?
Bana soylenilen şu. Iade alırız ama iade etmeden once gozuken hgw modem ücreti, iade aldiktan sonra hgw abonelik ücreti olarak kesilmeye devam eder. Bu dendi
Bugun de genel müdürlükten aradılar, mümkün değil iptal edilmez o ücret diye.
Ben de diyorum ki, iade etmeden önce ve iade ettikten sonraki faturaları,iade ettiğini söyleyen birisi olursa dava açacağım direkt. Emsal olmasi açısından herkes için önemli

Bana bildirim gelmedi. Tutanak derken neyi kastediyorsunuz?
Bana soylenilen şu. Iade alırız ama iade etmeden once gozuken hgw modem ücreti, iade aldiktan sonra hgw abonelik ücreti olarak kesilmeye devam eder. Bu dendi
Bugun de genel müdürlükten aradılar, mümkün değil iptal edilmez o ücret diye.
Ben de diyorum ki, iade etmeden önce ve iade ettikten sonraki faturaları,iade ettiğini söyleyen birisi olursa dava açacağım direkt. Emsal olmasi açısından herkes için önemli
Cihaz iade tutanağı

iss türktelekom mu hangi şehirdesin ayrıca
Iss TT. Kütahya dayım. Forumlarda bi tutanaklar geziyor, iade ediyoruz diye.
Ama ne il müdürlüğü ne de genel müdürlük böyle bir uygulama yok diyor .
Iade edenler nasıl beceriyor merak ettim.
Eğer bir kural varsa( ki çok saçma) herkese aynı uygulanır. Eğer birilerine toleranslı davraniliyorsa herkese ayni sekilde davranılması için her türlü pisliği yapmak istiyorum ama kimse fatura gösteremiyor.demek ki iade edilmiyor anladığım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,887
Üyeler
193,174
Son üye
arifkerem
Geri