🔥İndirim Fifa 23 pc sürümü 280 tl

Yusuf37

80+
Reaksiyon skoru
14
Fifa ilk indirime girdiğinde almıştım şuan daha ucuz iade edip tekrar almayı düşünüyorum ama oynama sürem 50 saate yakın iade yapabilme ihtimalim var mı? Varsa iade edince ultimate team kadrosu silinir mi?

abi almayın aldırmayın ben önsatıştan aldım sorun çıkmadı indirimden alan bütün arkadaşlarım şuan oyuna giremiyor

Fifa ilk indirime girdiğinde almıştım şuan daha ucuz iade edip tekrar almayı düşünüyorum ama oynama sürem 50 saate yakın iade yapabilme ihtimalim var mı? Varsa iade edince ultimate team kadrosu silinir mi?
hocam klişe fakat 50.saatte sizi durduran ne oldu iade için :D maalesef kabul etmezler

Ben dün denedim almıyorlar iade.

Ben kasım indiriminde aldım 409tl son günden 2 gün sonraydı allahtan oynamamışım fazla 64dk hali ile dün iade ettim oyunu da almayıp pes 2021 kurup mod vs kurup orda kariyer yapıcam fifa anladım ki benlik değil.

almazlar kanka şey gibi düşün sen Gta 5 sattın hikayeyi bitirdi alan kişi iade etmek istiyorum diyor biri kabul eder misin?

Hemen alıyorum ne zamandır bekliyordum teşekkürler hocam.

Fifa 23 te çapraz platform var mı? Pc ye alsam ps4 ü olan arkaşım ile oynayabilir miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,712
Üyeler
185,789
Son üye
Bozkurt497
Geri