EthemTuran
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
merhaba öncelikle takımda bütün başlarıları elde ettim ama sırf 1 maç kaybettim diye kovuldum eski klubume nasıl geri gidebilirim hızlısından
reis savemi maçtan sonraya almıştım 2 gün sonrasında kovuldumSave'inizi geri yükleyin.
En yakın save'inze gitmeyi deneyin, bir iki maçtan yada riskli bir karar verirken kendiniz save alın hocam. Böyle durumlar için lazım oluyor.reis savemi maçtan sonraya almıştım 2 gün sonrasında kovuldum
daha doğruyu söylemek gerekirsemerhaba öncelikle takımda bütün başlarıları elde ettim ama sırf 1 maç kaybettim diye kovuldum eski klubume nasıl geri gidebilirim hızlısından
maç değilmiş atılma sebebim oyuncunun serbest kalma bedelini oyuncunun piyasasından az yapmışım şuan eski savdey,m ama sözleşme gönderiğiinden bişey yapamıyorum 2 gün geçince atılıyorumEn yakın save'inze gitmeyi deneyin, bir iki maçtan yada riskli bir karar verirken kendiniz save alın hocam. Böyle durumlar için lazım oluyor.
Önerebileceğim başka bir çözüm yolum yok malesef.daha doğruyu söylemek gerekirse
maç değilmiş atılma sebebim oyuncunun serbest kalma bedelini oyuncunun piyasasından az yapmışım şuan eski savdey,m ama sözleşme gönderiğiinden bişey yapamıyorum 2 gün geçince atılıyorum
sözleşme göndermişim satsam olmuyor kirlaasam olmuyor bildiğiniz sözleşme iptalı falan varmıÖnerebileceğim başka bir çözüm yolum yok malesef.
Yok diye biliyorum.sözleşme göndermişim satsam olmuyor kirlaasam olmuyor bildiğiniz sözleşme iptalı falan varmı