FIFA Koleksiyonu Yapmak Mantıklı mı?

Flyn83

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
165
PS4 cdlerinden FIFA koleksiyonu yapmak istiyorum sizce mantıklı mı bende 17 21 24 ve 25 var PS5'e alacağım hesapladım hepsi 2000 TL civarı tutuyor FIFA 22 PS5 sıfır 500 TL'ye buldum sizce mantıklı mı FIFA oyunlarını çok seviyorum.

PS4 cdlerinden FIFA koleksiyonu yapmak istiyorum sizce mantıklı mı bende 17 21 24 ve 25 var PS5'e alacağım hesapladım hepsi 2000 TL civarı tutuyor FIFA 22 PS5 sıfır 500 TL'ye buldum sizce mantıklı mı FIFA oyunlarını çok seviyorum.
Bence full aynı olan serileri almana gerek yok.Mesela 22 den 25 e kadar aynı

Fazla bir şey tutmuyormuş. Yapılır.

Fazla bir şey tutmuyormuş. Yapılır.
Valla hocam dünden beri düşünüyorum da bence de öyle çok tutmuyor birde sıfır olan Fifa 22 500 tl bana iyi gibi geldi fiyatı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence full aynı olan serileri almana gerek yok.Mesela 22 den 25 e kadar aynı
Hocam bende zaten 24 25 var 22 ve 23 alacağım

Valla hocam dünden beri düşünüyorum da bence de öyle çok tutmuyor birde sıfır olan Fifa 22 500 tl bana iyi gibi geldi fiyatı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende zaten 24 25 var 22 ve 23 alacağım
Bence gerek yok hocam ikisinden birini al yeter aynı oyun ztn

Koleksiyon demek zaten bir amacı olmayıp sırf hoşuna gidiyor diye yapılan bir şey. Bir manga seversin tüm bölümlerini alırsın. Çizgi roman seversin tüm bölümlerini alırsın gibi. Kısacası değip değmeyeceğine sen karar vericeksin.
Amacın, alayım da ilerde değerlenir satarım ise o zaten koleksiyon olmuyor.

Koleksiyon demek zaten bir amacı olmayıp sırf hoşuna gidiyor diye yapılan bir şey. Bir manga seversin tüm bölümlerini alırsın. Çizgi roman seversin tüm bölümlerini alırsın gibi. Kısacası değip değmeyeceğine sen karar vericeksin.
Amacın, alayım da ilerde değerlenir satarım ise o zaten koleksiyon olmuyor.
Yok hocam satmak gibi bir düşüncem yok zaten çizgi roman koleksiyonumda var seviyorum koleksiyon yapmayı Fifa koleksiyonu yaparsamda arada açıp 1 2 maç atarım

seviyorsan al ps cd leri rafta güzel de duruyor.
Aynen hocam zaten 5 6 tanede ps 4 cd si var tlou rdr 2 god of war falan sipariş vericem birazdan 15 16 ve 22 yi ilk onları alacağım gelecek ayda 18 19 20 23 alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,629
Üyeler
183,148
Son üye
JohnKruss
Geri