Fıkra Gibi Dizi Haberi

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim... Cahillikte sınır tanımıyor bu Yeni Akit yazarları. Bir de yılların dizisine yeni proje demiş. Karakterlerin omuzlarını sansürlemiş :D
bu insanlar nasıl bir şey :)

Kanka küfür hakaret yasak. Biri raporlamadan yorumu düzenle.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dini kullanıyorlar.
akitin yaptığı fazla tmm din kullanabilirsin ama her konuya da karıştırma

Oh be güzel haber. Gelsin friends artık. Kaçak izlemek istemiyorum. :D

Dizi kaliteli. Hatta Friends fanları How I Met Your Mother için Friends çakması derler. Bazı konularda da haklıdırlar.
İkisi de muhteşem diziler ama HIMYM'ciyim. :/

Normalde zaten vardı ama Türkiye'de yoktu. Önceden VPN açıp girip izliyorduk. Farklı ülkeden bağlanınca Friends çıkıyordu. Artık buna gerek kalmayacak :D

Normalde zaten vardı ama Türkiye'de yoktu. Önceden VPN açıp girip izliyorduk. Farklı ülkeden bağlanınca Friends çıkıyordu. Artık buna gerek kalmayacak :D
Flash da izliyorum ama TR'de yok. VPN ile açınca Netflix hata veriyor ve altyazısı da yok.

İkisi de muhteşem diziler ama HIMYM'ciyim. :/
Ben de HIMYM'ciyim kanka. Aslında olay şu; İlk Friends izleyenler HIMYM'ı beğenmiyor. İlk HIMYM izleyenler de Friends'i beğenmiyor. Neden mi ? Çünkü ikisi de birbirine çok benziyor. Ben de ilk HIMYM izlediğim için Friends'e aman aman ısınamadım. Ama bu çok kaliteli olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Flash da izliyorum ama TR'de yok. VPN ile açınca Netflix hata veriyor ve altyazısı da yok.
1 Nisan'ı bekle kanka. Doğru altyazı yok.

Ben de HIMYM'ciyim kanka. Aslında olay şu; İlk Friends izleyenler HIMYM'ı beğenmiyor. İlk HIMYM izleyenler de Friends'i beğenmiyor. Neden mi ? Çünkü ikisi de birbirine çok benziyor. Ben de ilk HIMYM izlediğim için Friends'e aman aman ısınamadım. Ama bu çok kaliteli olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
İlk HIMYM izledim ben. HIMYM'deki sıcaklığı ben de alamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,352
Üyeler
197,875
Son üye
Furkannn.
Geri