yukarda da yazdığım gibiFilm eski o yüzden netflix veya başka yerlerde olmayabiliyor o şartlarda korsan izle geç ama bu film netflixde falan var
bide 720p bulmuşsun güvenilirse uğraşma izle geç
Burda kimse söyleyemez farklı yerlerde araştır burdakinin bu konu hakkında senden fazla bir bilgisi yok o da google dan bakıyor sende bakabilirsinsınıftaki akıllı tahtada izlicez bu hafta bütün dersler boş
Uygulamayla tarayıcıyı optimize etmek için.
İndirmek için?
Ban yerim diye cevap vermeyecektim. Buradakiler küçümsediğin için cevap vereceğim.Burda kimse söyleyemez farklı yerlerde araştır burdakinin bu konu hakkında senden fazla bir bilgisi yok o da google dan bakıyor sende bakabilirsinaz uğraş
Kimse üstüne alınmamış senin dışında. Direk ezbere cevap verenlere diyorum zatenBan yerim diye cevap vermeyecektim. Buradakiler küçümsediğin için cevap vereceğim.
IDM diye bir program var . (Araştırsan bulurdun )Site fark etmez her türlü yerdeki her türlü videoyu indirebilirsin. Ben daha çok dosya indirmek için kullanıyorum.Chrome'un indirme aracı hoşuma gitmiyor. Ama film indirmek istersem ve netflix de yoksa bu amaçla da kullandığım oluyor.
dostum indirmek için olduğunu bende biliyorumİndirmek için?
verileri okumadan nasıl indircek.
Biliyorum, ironik bir dille yazmaya çalıştım.Kimse üstüne alınmamış senin dışında. Direk ezbere cevap verenlere diyorum zaten