r/piracy megathread yaz google a çıkan reddit sayfasından bulabilirsinbu sitenin orjinali nasıl bulurum
Bir bilgi vereyim o siteden bir oyun indirince eğer kurulumda manuel olarak yapma demezseniz tüm sahte linkleri gerçek siteye yönlendiren bir paket kuruyor sisteme. İsteseniz de sahte sitelere giremiyorsunuz orijinal linke yönlendiriyor.bu sitenin orjinali nasıl bulurum
Muhtemelen de olan şey budur.Bir bilgi vereyim o siteden bir oyun indirince eğer kurulumda manuel olarak yapma demezseniz tüm sahte linkleri gerçek siteye yönlendiren bir paket kuruyor sisteme. İsteseniz de sahte sitelere giremiyorsunuz orijinal linke yönlendiriyor.
Hayır virüs değil bu windows da arkaplanda bazı işlemler açılıyor ve birkaç dakika içinde kendiliğinden kapanıyor.Alıntıyı görüntüle fitgirlrepack sitesinden bir oyun indirdim görevyöneticisini açtığımda böylebirşey çıktı virüsmü sizce
.sitehangi siteden indirdin ? sonu ne ile bitiyor ?
fitgirl repacklerden bazıları sonradan crack atmanı isteyebiliyor eğer farklı türk crackler var ise singleplayer crack veya online crackbir sorun daha var oyunu açıyorum atıyo beni
o doğru olan olması gerek virüs değildir o zaman.site
oyun hangisi ?oyundan atıyor girincede