seyfo-dayı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 579
3-4 gundur fitnesa gidiyorum ve yataktan kalkamayacak kadar her yerim agriyo lutfen bi yol gosterin
alışırsın 3 4 gün daha devam edecek3-4 gundur fitnesa gidiyorum ve yataktan kalkamayacak kadar her yerim agriyo lutfen bi yol gosterin
Hocam yataktan kalkamiyorum okula bile gitmedim bugun insallah hizli geceralışırsın 3 4 gün daha devam edecek
Hocam zevk vermeden cikti ayaga kalkamiyorum shahahaBen evde çalışıyorum ama setlerim biraz ağır güç odaklı kollarım deli gibi şişiyor ağrıyor ama merak etme bu sana zevk veren şey olacak yakında.
Hacı sadece hafifletirsin o kendiliğinden geçecek önerim sıcak bir duşta masaj yaparak ovalayin sonrasında soğuk suya tutun ağrıdığı zaman da masaj uygulayın bu geçici bir rahatlık verir tamamen geçmesi 3 4 günü bulur3-4 gundur fitnesa gidiyorum ve yataktan kalkamayacak kadar her yerim agriyo lutfen bi yol gosterin
Hareketleri kontrolsüz yaptıysanız vücudunuzun kaldırıcağı ağırlıktan fazlasını kaldırdıysanız normal.Hocam zevk vermeden cikti ayaga kalkamiyorum shahaha
Hocam onu nasil anlarim acabaHareketleri kontrolsüz yaptıysanız vücudunuzun kaldırıcağı ağırlıktan fazlasını kaldırdıysanız normal.
2 hafta sürer en kötüsü biceps oluyor açılmıyor kol3-4 gundur fitnesa gidiyorum ve yataktan kalkamayacak kadar her yerim agriyo lutfen bi yol gosterin