Neler Yeni

Fitness'a başlayacağım yardım

DoguSglm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Doğukan Sağlam
Arkadaşlar Merhaba Lise 3.sınıfım ve fitness'a başlamayı düşünüyorum. Maddi kısımda bir sıkıntım yok ama okul ile sporu yürütemezsin diyor ailem. sizce ne yapayım?
sabah 8.50 de dersim başlayıp 16.00 da bitiyor ve gece 12 de yatıyorum. kendime bir program hazırlayamadım. sizce ne yapmalıyım? program hazırlamamda yardım edebilecek birisi var mı?
Bende lise 3 üm ve dershaneye gidiyorum hafta sonları da dostum her türlü yaparsın fitnese ayıracağın maximum saat 1.30 felan aşşa yukarı kendine göre güzel bir program hazırlamanı protein ağırlıklı beslenmeni şekeri çok seviyorsan bir anda değilde yavaş yavaş bırakmanı tavsiye ederim umarım başarılı bir şekilde istediğin vücuda sahip olursun

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
okr
arkadaşlar teşekkür ederim hepinize kilo kısmında ne kiloluyum ne zayıfım tam ortasıyım beslenme tavsiyelerinizi uygulayacağım. programı mı hazırlamaya başlayacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Tufan Hazar Erdoğan
Sabah 9 akşam 5 çalışıyorum . Akşam 11de uyuyorum genellikle işten çıktıktan 1 saat sonra falan spora gidiyorum max 2 saatim geçiyor salonda . Yani merak etme her ikisini de yürütebilirsin bu senin ne kadar istediğini bağlı dostum. İlk haftalar alışma sürecin olur yorulsun ama sonradan alışıyorsun, çalışmaya devam 💪

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
okr
ve çok önemli yeni başlayanlar hareketleri hep yanlış yapıyo kesinlikle yardım iste sürekli.
geçen sene 2 ay gitme imkanım oldu hareketleri az çok hatırlıyorum. gideceğim salonda hocadan yardım alırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

haftasonuna sadece bırakma spor olayını. okul saatlerın ve ders calısacagın saatleri programla salonada en az haftada 3-4 gun git. fitness programı hakkında da yardımcı olabılırım.
ilerde bıraktığın zaman vücudun yaşlı dedeler gibi olur diyor büyüklerim sürekli bir şey buluyorlar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Bruce Wayne
çarşamba ve pazar veya perşembe ve pazar off günün olsun. sabah kahvaltıda 4 - 5 yumurta 1 bardak süt 1 muz ve 70 gr yulaf, günlük 400 gr pirinç 500 gr tavuk göğsü, antrenmandan 20 dk önce 50 gr kuruyemiş 1 muz yersen iyi olur. gün içinde sebze. tabikide vücuduna göre değişir. ben böyle başlamıştım yağlanmadan kas kütlesi kazanmak için. haftalık 1 -1,5 kilo alıyodum
Kanka adamın kilosunu bilmeden tavsiye saçma değil mi?

geçen sene 2 ay gitme imkanım oldu hareketleri az çok hatırlıyorum. gideceğim salonda hocadan yardım alırım.

ilerde bıraktığın zaman vücudun yaşlı dedeler gibi olur diyor büyüklerim sürekli bir şey buluyorlar?
Bırakma kanka.

Carrier

80+ Bronze
Kanka adamın kilosunu bilmeden tavsiye saçma değil mi?

Bırakma kanka.
kankam orda diyorum zaten vücuduna göre değişir diye

sadece gramajlarını değiştirerek uygulayabilir

Top Bottom