Formülleri çalışırken gerçeğe entegre et o zaman aklından çıkmaz ayrıca temel kavramları bil eğer bilirsen formülleri kendin bile çıkartırsın.Bugün fizik sınavından 50almışım fen lisesindeyim çalışıyorum ama olmuyor ne yapmalıyım
vip fizik'ten dinleBugün fizik sınavından 50almışım fen lisesindeyim çalışıyorum ama olmuyor ne yapmalıyım
9. Sınıf fizik kolay aga 90 almıştım9.sınıfım Fiziğe bi Kısamuz u bide Kamyoneti ezberleyip girdim 82 aldım
Sadece konu anlatımı izlemek yeterli olmuyor dostum. Anladığını sanıyorsun ama anlamıyorsun. Al eline defteri, aç önüne konu anlatımı ve soru çözümlü videoyu. O çözdükten sonra durdur sen çözmeye çalış öğrendikten sonra bakmadan çözmeye çalış. Bu taktikle kimyadan 42 aldım.Bugün fizik sınavından 50almışım fen lisesindeyim çalışıyorum ama olmuyor ne yapmalıyım
9'da 55, 10'da 93 aldım; fizik tuhaf ders, ortası yok, ya zor ya da kolay.9. Sınıf fizik kolay aga 90 almıştım
halledilemezBugün fizik sınavından 50almışım fen lisesindeyim çalışıyorum ama olmuyor ne yapmalıyım
Fizikte 0'dım hayvan gibi soru çözünce hallediliyor.Bugün fizik sınavından 50almışım fen lisesindeyim çalışıyorum ama olmuyor ne yapmalıyım
9.sınıf fizik çok kolay kınık 2. üniteye kadar çerez ordan sonra biraz zorlaşıyor ama hiç zor değil tüm samimiyetimle söylüyorum vip fizikten izle ordan anlamazsan fiziklebarıştan izleEvet
Post automatically merged:
Biraz hocalara da bağlı biz bugün 2.döneme geçtik mesela