İlk konu anlatımı sonra defter okuma ve testNasıl çalışıyorsun, sadece video mu izliyorsun, defter mi okuyorsun?
Test çözüyor musun?
Ya hocamız çok hızlı gidiyor şuan dönemi bitirdik mesela ve sınavda sordu konuları oturmadan gidiyor sınıf şikayetçi bu durumdan ama hoca gerideyiz biz diyor. DDaha sıkı çalış baktın yine olmuyor bir hocandan yardım iste
Konuları iyice anladığından emin ol
Benim fizik kağıdında sadece adım soyadım yazıyordu.Bugün fizik sınavından 50almışım fen lisesindeyim çalışıyorum ama olmuyor ne yapmalıyım
Tavsiyem farklı tipte sorular çözmen böylece farklı bir soru görünce takılmazsın.İlk konu anlatımı sonra defter okuma ve test
Ya quiz oluyoruz 80 beklerken 48 geldi bunda da 90 beklerken 50 geldiBenim fizik kağıdında sadece adım soyadım yazıyordu.
Fizik zor iş aga çok çalışmak lazım.
TeşekkürlerTavsiyem farklı tipte sorular çözmen böylece farklı bir soru görünce takılmazsın.
kitap alamam diyorsan destek alabilirsin özel ders filan.
Dediğim gibi fizik zor işYa quiz oluyoruz 80 beklerken 48 geldi bunda da 90 beklerken 50 geldi
9. sınıf mı?Bugün fizik sınavından 50almışım fen lisesindeyim çalışıyorum ama olmuyor ne yapmalıyım
Fizik ve Kimya derslerini not alarak çalış mesela konu anlatımını izlerken önemli yerleri not al ve bol bol soru çözümü izle .Bugün fizik sınavından 50almışım fen lisesindeyim çalışıyorum ama olmuyor ne yapmalıyım