Fiziksel Ekran Kartı Devri Bitebilir Mi?

Shadow™

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,084
Nvidia GPU üretmek yerine ilerleyen zamanlarda çıkan yeni seri ekran kartlarını(6.000,7.000,8.000) sadece"Geforce Now"üzerinden satarmı sizce?Bunun birde Sony versiyonununda olabileceğini düşünüyorum.Sony çıkaracağı serilerde sadece dijitale bağımlı bir şekilde piyasa yapabilir mi?

Nvidia GPU üretmek yerine ilerleyen zamanlarda çıkan yeni seri ekran kartlarını(6.000,7.000,8.000) sadece"Geforce Now"üzerinden satarmı sizce?Bunun birde Sony versiyonununda olabileceğini düşünüyorum.Sony çıkaracağı serilerde sadece dijitale bağımlı bir şekilde piyasa yapabilir mi?
Daha çok yolu var, sen de 10 ben diyeyim 15.

Zannetmiyorum hocam Dünyada o kadar gücü kaldıracak bir sunucu sistemi malesef yok

Yapılacak diye düşünüyorum, bunu önce Nvidia veya Sony değil Microsoft yapar onu da söyleyim. Büyük ihtimalle Sony PS6 çıkarırken Microsoft rakip çıkarmayıp biraz Cloud Gaming servisine kayacak. Zaten fiziksel konsol kısmında bir hamle yapmıyorlar Sony PS6 teknolojilerini tanıtmaya başlamışken Microsoft PS5 Proya bile rakip çıkarmaya uğraşmadı PS6 rakibi için de uğraşmayıp farklı bir şey deneyecektir. Diğer firmaların başarısına göre Sony de sonradan katılır ama ilk giren olacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
henüz böyle bir şey mümkün değil ilerde ne olur bilemeyik markalar en çok nerden para vuracaksa oraya yatırım yapar. fiziksel kartlardan her zaman daha fazla para kazanırlar herhalde. dijital bişeye kimse 50 bin para vermez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,373
Üyeler
185,717
Son üye
Tunç1122
Geri