ah be biraz uuzn sürdü montajda fazla kaldı 3 gündür montajda benimkiAradım sipariş daha kargoya verilmemis
Haftaya elinizde olur diyor. Ben bu hafta elimde olur diye düşünmüştüm. bu üzdü biraz
ah be biraz uuzn sürdü montajda fazla kaldı 3 gündür montajda benimkiAradım sipariş daha kargoya verilmemis
Haftaya elinizde olur diyor. Ben bu hafta elimde olur diye düşünmüştüm. bu üzdü biraz
Hocam benimki geldi de sorunlu geldi. Keşke geç gelseydi de gelir gelmez çalışsaydı. Umarım sizde de sorun çıkmaz.Aradım sipariş daha kargoya verilmemis
inşallah naptın gönderdin mi geriHocam benimki geldi de sorunlu geldi. Keşke geç gelseydi de gelir gelmez çalışsaydı. Umarım sizde de sorun çıkmaz.
Sen İstanbul'da mi oturuyorsunah be biraz uuzn sürdü montajda fazla kaldı 3 gündür montajda benimki
evet senSen İstanbul'da mi oturuyorsun
Başkentevet sen
ben birgün sonra istedim bilgisayarı satışa sunulduktan sonra ama 1 gün birkaç gün fark yaratıyormuşBaşkent
Bugün göndereceğim artık kaç günde geri gelir bilmiyorum.inşallah naptın gönderdin mi geri
hayırlısı olsun inşallah çabuk gelirBugün göndereceğim artık kaç günde geri gelir bilmiyorum.
Probleminiz neydi ?Bugün göndereceğim artık kaç günde geri gelir bilmiyorum.
Kasa çalışmıyor. Psuyu fişe taktım düğmesini açtım kasanın power tuşuna bastığımda kasa çalışmadı. İçindeki parçalar da çalışmadı.Probleminiz neydi ?
Montaj kablolarına baktınmı biraz kontrol etseydin cidden hiç elektirik gelmemesi biraz anormal bir durumBugün göndereceğim artık kaç günde geri gelir bilmiyorum.