Flipper Zero hakkında

ahsecek

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar yakın zamanda yurt dışından flipper zero temin ettim bir akrabam sayesinde ve tüm harçlığımı ona verdim siyebilirim satıp 1-2k kazanırım hayaliyle aldım ama acaba türkiye de nasıl satacağım bunu bana yardımcı olabilecek var mı sahibinden ilanları kapanıyor. Türkiye de legal aslında anlayamıyorum

Ne oluyor o?

Arkadaşlar yakın zamanda yurt dışından flipper zero temin ettim bir akrabam sayesinde ve tüm harçlığımı ona verdim siyebilirim satıp 1-2k kazanırım hayaliyle aldım ama acaba türkiye de nasıl satacağım bunu bana yardımcı olabilecek var mı sahibinden ilanları kapanıyor. Türkiye de legal aslında anlayamıyorum
Sahibindene koyabilirsin belki

Son düzenleme:
Bu eleman tam olarak nasıl çalışıyor hocam bir ton videosu gördüm aklım almıyor istediğin her elektronik sistemi hackliyorsun resmen

yasak bir şeyse satman doğru olur mu bilemedim kanka ama değilse orası onun için var zaten
knk çok amaçlı bir cihaz tek bir işlevi yok sinyal kopyalayabiliyor içine attığınız dosyalar (yazılım) sayesinde kilit kırabilir ve aklşınıza gelebilecek herşeyi yapabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,524
Üyeler
173,987
Son üye
gbccan
Geri