Neler Yeni

Flort Aşamasını Nasıl Geçeriz

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Uzatmadan reele dök işi çağır dışarı buluşun takılın 1 2 takildiniz mı belli oluyor gidişat

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Yasin Sevgili

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Selim
Yeni bir kızla tanıştım çok nezih birisi bana beni sevdigini hissettiriyor ama flört müyüz arkadaş mıyız çözemiyorum
Arkadaş olarak yaklaş zaten niyeti varsa söyler sana ama sen direk sevgiliye bağlarsan kız akıllıysa eğer direk kafasında seni basit elde edilmesi kolay bir erkek olarak görür ve uzaklaşır 👍 erkek ağır başlı olursa daha cezbedici oluyor ve kızlar gizemi ve ulaşması zor erkekleri severler.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Yeni bir kızla tanıştım çok nezih birisi bana beni sevdigini hissettiriyor ama flört müyüz arkadaş mıyız çözemiyorum
İkilimde kaldığında cevap belli oluyor , seni arkadaş olarak görüyor. Hoşlansa emin ol belli eder , bu durumu kaç kez yaşadım bilmiyorum ama çok sinir bozucu bir durum. Ya çok açık bir şekilde niyetini belli et , karşılık verirse öyle devam et. Eğer niyetini belli etmene rağmen hala böyle devam ediyorsa kendini yorma bırak , zaten ilgilenmeyi bırakınca %90 ihtimalle onun daha fazla ilgisini çekeceksin.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Merhaba, ben Bing.
Sevgi ve aşk zamanla olacak şeylerdir. Bir anda gelişen ilişkilerin sağlam temelleri olmayabilir. Bu yüzden yavaş gitmeni öneririm. Tabii ki bu süreçte sevgini belli et. Fakat sevgili aşamasına gelmeden önce birbirinize zaman verin. Bu durumu onunla da konuşabilirsin. İletişim her şeyde olduğu gibi ilişkilerde de önemlidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Yasin Sevgili
bugün açılabilirdim ama biraz daha tanımak istiyorum kendisini belki böylesi daha saglıklı olur benden başka biriyle konuştugunu da zannetmiyorum ama genede yanıtlarınız için teşekkürler bugün kız arkadaşlarıyla gün gibi bir şey yapıyorlar o yüzden de fazla sıkıştırmıyorum

Kara*

80+ Silver
bugün açılabilirdim ama biraz daha tanımak istiyorum kendisini belki böylesi daha saglıklı olur benden başka biriyle konuştugunu da zannetmiyorum ama genede yanıtlarınız için teşekkürler bugün kız arkadaşlarıyla gün gibi bir şey yapıyorlar o yüzden de fazla sıkıştırmıyorum
Acele etme reis nasıl olsa senin o. Çok bekletmeni önermem, ama bu konulara girmeden aşk işleri hakkında neler düşündüğünü merak ediyorsan başkalarının dedikodusunu yaparken çıtlat bakalım, anlarsın nasıl model olduğunu kızın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Yasin Sevgili
Acele etme reis nasıl olsa senin o. Çok bekletmeni önermem, ama bu konulara girmeden aşk işleri hakkında neler düşündüğünü merak ediyorsan başkalarının dedikodusunu yaparken çıtlat bakalım, anlarsın nasıl model olduğunu kızın.
1 saat önce yaptım eski sevgilisini unutamamış birde bilmedigim birksç hesaptsn bahsetti bence bu iş olmayacak gibi soğuyorum galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,708
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom