Modeli nedir anakartınızın? Wifi kartınız harici ise modeli nedir?Masaüstü bilgisayarima format attim ve şuan internete baglanmıyor nasil halledebilirim
Kullandığınız wifi kartı nedir peki?Anakartım MSI PRO H610M-B Intel LGA1700
Kablosuz internet ve bluetooha erişim için gereken parça. Sisteminizde yok. Var ise harici olarak kendiniz ya usb adaptör olanından ya da pci express üzerinden takıp kullanıyorsunuzdur demektir. Sizde wifi yok ise ethernet kablosu takmanız yeterli diye düşünüyorum. Kablolu internet yani ethernet kartı sürücüleri çoğunlukla oluyor windowsun içinde.O ne oluyor acaba![]()
Kablo ile internete baglaniyorum benKablosuz internet ve bluetooha erişim için gereken parça. Sisteminizde yok. Var ise harici olarak kendiniz ya usb adaptör olanından ya da pci express üzerinden takıp kullanıyorsunuzdur demektir. Sizde wifi yok ise ethernet kablosu takmanız yeterli diye düşünüyorum. Kablolu internet yani ethernet kartı sürücüleri çoğunlukla oluyor windowsun içinde.
Anladım. Başlığı düzeltebiliyorsanız düzeltin lütfen. Cidden internet yok mu? Çoğu ethernet kartının sürücüsü oluyor windowsun içinde.Kablo ile internete baglaniyorum ben
İndirin ve içinde .exe dosyası yok ise bir klasöre çıkartın ve içindeki .inf dosyasına sağ tık yapıp yükle deyin ve işlem tamamlandı penceresinin gelmesini bekleyin.Evet olsa neden boyle bir konu acayim format attim internet gitti