Formatla virüs silme

Servant

80+
Reaksiyon skoru
17
Arkadaslar benim bilgisayarda esed bi trojen buldu ve ne yerini bulabiliyor ne de karantinaya alabiliyor. Başlangıç kısmında da "program" diye bir sey var kapanmiyor yeri de bulunmuyor. Sorum su ki format atarsam bu virüs kesinlikle silinecek mi? Format kesin çözüm mü ? Cevaplarınız icin teşekkürler.

Evet.

Malwarebytes ve kaspersky ile tarat. Yıl olmuş 2021 ve hâlâ format mı yani tek çözüm? Dediğim programlar
işe yaramazsa atarsın formatı.

evet.

Arkadaslar benim bilgisayarda esed bi trojen buldu ve ne yerini bulabiliyor ne de karantinaya alabiliyor. Başlangıç kısmında da "program" diye bir sey var kapanmiyor yeri de bulunmuyor. Sorum su ki format atarsam bu virüs kesinlikle silinecek mi? Format kesin çözüm mü ? Cevaplarınız icin teşekkürler.
formatlayınca zaten her şeyi silmiş oluyorsunuz yani evet

Anakart ve BIOS virüsleri hariç evet.

Format virüsü silecektir fakat eğer format işlerini çok iyi bilmiyorsanız antivirüs programları ile silmelisiniz virüsü.

Bios a bulaşmış ise format ile silinmez.

Bilgisayarcı ya götürecegim format atsin diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki onlara nasıl bir cozum uygulamaliyiz
Bilgisayarcıya götürmeden önce kendiniz virüsü antivirüs programları ile silmeyi deneyin son çare olarak bilgisayarcıya götürün.

Şahsen ben ufacık bir işleme 50 TL vermek istemezdim.

Geri