Öneri Formula 1 Oynamak İçin Gamepad Önerisi

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,954
Bütçe
50
Arkadaşlar pc de f1 oynamak için gamepad alacağım. Halihazırda adalia t28 modeli var ama bi xbox kolunu denedim ve çok daha rahat hissettirdi. Ama hem kronik sorunları var hem de 2.4ghz desteklemiyor.

Şu an avrupadayım. Dönerken almanyadan veya belçikadan alabilirim. Bütçe 50€, Xbox tasarımını seviyorum o yüzden şimdilik 8BitDo modellerine bakıyorum. Dualsense tasarımında rahat etmiyorum.

Sadece F1 oynamak için tavsiye istiyorum, F1 oynamış ve kollara dair bilgili olan birisi seçenekleri sebepleriyle açıklarsa sevinirim.

Gamesir cyclone 2. Aynı şekilde ben de f1 oynuyorum. Deneyimlediğim en iyi kol oldu şu ana kadar. Eğer tetik titreşimi isterseniz kablosuz olmasından feragat etmeniz gerekir. O durumda da gamesir g7 he veya gamesir kaleid almanızı öneririm

Gamesir cyclone 2. Aynı şekilde ben de f1 oynuyorum. Deneyimlediğim en iyi kol oldu şu ana kadar. Eğer tetik titreşimi isterseniz kablosuz olmasından feragat etmeniz gerekir. O durumda da gamesir g7 he veya gamesir kaleid almanızı öneririm
Titreşim çok önemli değil ama kesinlikle kablosuz istiyorum. Cyclone 2 ye bakacağım hocam teşekkürler.

Geri