Neler Yeni

Forum İtiraf Ediyor

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
kasam ilk geldiğinde kabloları nerden geçireceğimi anlamam 30 dakikamı aldı

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ara sıra kalbime ağrı giriyor ve nefes alamama düzeyine gelip öleceğimi düşünüyorum. Ciddiyim bu arada. Küçüklüğümden beri oluyor.
Dostum o kalp değildir emin ol insanin kalbine bıçak saplasan ağrısını hissetmez göğüsünde kaslardan kaynakli olabilir veya astim gibi bir şey olabilir krizin tutuyordur muhakkak kontrole git en yakın zamanda.

robin

80+ Silver
Ulan Blackpink nedir?
BLACKPINK - 'How You Like That' 보란 듯이 무너졌어 바닥을 뚫고 저 지하까지 옷 끝자락 잡겠다고 저 높이 두 손을 뻗어봐도 다시 캄캄한 이곳에 light up the sky 네 두 눈을 보며 I’ll kiss you goodbye 실컷 비웃어라 꼴좋으니까 이제 너희 하나 둘 셋 Ha how you like that? You gon’ like that that that that that How you like that? How you like that that that that that Now look at you now look at me Look at you now look at me Look at you now look at me How you like that Now look at you now look at me Look at you now look at me Look at you now look at me How you like that Your girl need it all and that’s a hundred 백 개 중에 백 내 몫을 원해 Karma come and get some 딱하지만 어쩔 수 없잖아 What’s up, I’m right back 방아쇠를 cock back Plain Jane get hijacked Don’t like me? Then tell me how you like that 더 캄캄한 이곳에 shine like the stars 그 미소를 띠며 I’ll kiss you goodbye 실컷 비웃어라 꼴좋으니까 이제 너희 하나 둘 셋 Ha how you like that? You gon’ like that that that that that How you like that? How you like that that that that that Now look at you now look at me Look at you now look at me Look at you now look at me How you like that Now look at you now look at me Look at you now look at me Look at you now look at me How you like that 날개 잃은 채로 추락했던 날 어두운 나날 속에 갇혀 있던 날 그때쯤에 넌 날 끝내야 했어 Look up in the sky it’s a bird it’s a plane Bring out your boss bish BLACKPINK! How you like that You gon’ like that How you like that

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,555
İsim
Taha yücel
Bunu ben de yaşıyorum, ama ufak düzeyli. Herkes yaşıyor galiba, herhangi bir sağlık sorunum yok benim.

Bana yılda 1 kere falan anca oluyordur, yavaş yavaş nefes alınca acımıyor.
O BENDEDE var
Mesaj otomatik birleştirildi:

linç atmayın elanur pat ı güzel buluyorum

rebelmoves

80+ Bronze
Benden bir itiraf geliyor. Pc yi alırken birikmişim vardı ama yetmedi yaklaşık 1.5k kadar bende peder beyin kart ile aldım öğrenci olduğum için 1k limitli kart veriyorlar. Sonra o borç ödenmedi baya birikti pederde benim banka işlerince cahil abim borç durumuna bakınca bu borc niye diye sordu peder daha öncede kredi çekmişti sucu ona attım kredi çekmiş diye aile falan baya üzüldü bizden habersiz para cekip yiyor diye biraz kavga ortamı da oldu. Adam yemin ediyor o kadar çekmedim diye ama biz çekmiştir diyoz. Parayı ben harcadım itiraf ediyorum

Son düzenleme:

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR