TahaCel
80+ Gold
Dahası
La srn napiyosun Ethem abimiz iyi abimizdiAbdullah abinin yerinde olsam bu lafın altında kalmazdım.
La srn napiyosun Ethem abimiz iyi abimizdiAbdullah abinin yerinde olsam bu lafın altında kalmazdım.
kesin linç yicem ama sagopanın pop yaptığını düşünüyorum.Yazın bakalım. (masumca şeyler yazmayın!)
Bir sey dicem insallah uyari yememForumu bırakıyorum , laf anlamayan , yanlış bilgi veren kişilerin yanlışlarını düzeltiyoruz. Cahil kelimesi kullandığım için uyarı puanı alıyorum. Kaldı ki adamın önüne link foto vs ve yanlış bilgi verdiğine dair belgeler atıyorum adam sadece boş laflarla kışkırtıyor. Yanlış bilgi vermek kurallara aykırı olduğu halde , bunu düzeltiyorum kanıtlarla ama... Neyse kendi konumda da bu durumu yaşamıştım ve boş yere uyarı puanı almıştım vakit kaybı gerçekten. Moderasyon ekibinin davranışlarını gözden geçirmelerini yada bütün konuşmaları okuduktan sonra cezai işleme geçmelerini öneriyorum herkese iyi forumlar diliyorum.
Cahil kelimesi bana göre argo tarzı bir şey değil. Ben hep kullanıyorum. Technopat'ta falan da diyorum ve kimse karışmıyor. Ama bazen ciddi cahiller var az önce 9400F'i 3600 ile aynı kefene koyan bir CAHİL gördüm gerçekten sinirlendim.Forumu bırakıyorum , laf anlamayan , yanlış bilgi veren kişilerin yanlışlarını düzeltiyoruz. Cahil kelimesi kullandığım için uyarı puanı alıyorum. Kaldı ki adamın önüne link foto vs ve yanlış bilgi verdiğine dair belgeler atıyorum adam sadece boş laflarla kışkırtıyor. Yanlış bilgi vermek kurallara aykırı olduğu halde , bunu düzeltiyorum kanıtlarla ama... Neyse kendi konumda da bu durumu yaşamıştım ve boş yere uyarı puanı almıştım vakit kaybı gerçekten. Moderasyon ekibinin davranışlarını gözden geçirmelerini yada bütün konuşmaları okuduktan sonra cezai işleme geçmelerini öneriyorum herkese iyi forumlar diliyorum.
Ekleme Not : 28 Nisan'da uyarı almışım bana sanada aslan. Diye sataşan birisine veled dediğim için , 2. Uyarımda az önce cahil söyleminde bulunduğum için UYGUNSUZ DİL uyarısı )Cahil kelimesi bana göre argo tarzı bir şey değil. Ben hep kullanıyorum. Technopat'ta falan da diyorum ve kimse karışmıyor. Ama bazen ciddi cahiller var az önce 9400F'i 3600 ile aynı kefene koyan bir CAHİL gördüm gerçekten sinirlendim.
Oh be kendime geldim. O konuyu gördüğümden beri hastanedeyim. Kalp krizi.Cahil kelimesi bana göre argo tarzı bir şey değil. Ben hep kullanıyorum. Technopat'ta falan da diyorum ve kimse karışmıyor. Ama bazen ciddi cahiller var az önce 9400F'i 3600 ile aynı kefene koyan bir CAHİL gördüm gerçekten sinirlendim.
Cahil irrite edici bir söz her ne kadar anlamı konu hakkında bilgisi olmayan anlamına gelsede insanlara cahil demek hoş olmuyor.Ekleme Not : 28 Nisan'da uyarı almışım bana sanada aslan. Diye sataşan birisine veled dediğim için , 2. Uyarımda az önce cahil söyleminde bulunduğum için UYGUNSUZ DİL uyarısı )
Cahil demek hakaret değildir zaten yapılan hareketler onu gösteriyor. Moderasyona ben gerekenleri yazdım sadece şu kısmını atayım
öğretmen bir bireyim ben vaktimi boşa harcıyormuşum meğer burada yanlış bilinen doğru bilgileri düzelmeye çalıştığımı sanarken.
Kolay gelsin hepinize arkadaşlar polemiğe girmeyin gerek yok. Öğrenmek istemeyene hiçbirşey yapamazsınız.
Bende kalp varYazın bakalım. (masumca şeyler yazmayın!)
Cahil değil de, henüz bilgi sahibi değil diyelim. Cahil biraz rencide edici olabiliyor.Cahil kelimesi bana göre argo tarzı bir şey değil. Ben hep kullanıyorum. Technopat'ta falan da diyorum ve kimse karışmıyor. Ama bazen ciddi cahiller var az önce 9400F'i 3600 ile aynı kefene koyan bir CAHİL gördüm gerçekten sinirlendim.