Forum İtiraf Ediyor

Pc kötü diye sürekli intihar etmeyi düşünüyorum ailem evde yokken balkondan aşağı bakıyorum ama cesaret edemiyorum ve bunu sürekli yaşıyorum diğer arkadaşlarımın yüksek sistemleri var istedigim oyunları oynayamıyorum sadece o bilgisayar hissini hissetmek istiyorum istedigim oyunu oynamak istiyorum

Yazın bakalım. (masumca şeyler yazmayın!)
Yaklaşık 4 sene önce bilgisayarlar hakkında bilgim azdı ve İtopya'dan kendi sistemini toplam bölümüne gidip en ucuz ürünleri seçip ne kadar güzel bilgisayar topluyorum diyordum. Bazen Intel işlemciye Am4 soket yapılı anakart seçiyordum. Duymadınız... :censored:

küçükken işemiştim

Forumda "küçük yaşta" olan kardeşlerimiz bilmedikleri konuda bir şeyler yazdıgında uyarıyorum eğer hala bilmediği şey üzerinden yazmaya devam ederse kışkırtıp reportluyorum. lkasjdlkasdjaslkdjaslkdjsad (amacın insanları forumdan sogutmak değil.Bilmediği konuda insanlara yanlıs bilgiler vermemeleri adına yapıyorum)
@Mehmet Yılmaz
ban sebebi mi ?
öyle ise bir daha yapmayayım

Forumda "küçük yaşta" olan kardeşlerimiz bilmedikleri konuda bir şeyler yazdıgında uyarıyorum eğer hala bilmediği şey üzerinden yazmaya devam ederse kışkırtıp reportluyorum. lkasjdlkasdjaslkdjaslkdjsad (amacın insanları forumdan sogutmak değil.Bilmediği konuda insanlara yanlıs bilgiler vermemeleri adına yapıyorum)
@Mehmet Yılmaz
ban sebebi mi ?
öyle ise bir daha yapmayayım
Yediğin uyarılara bakacak olursak aynısını sana da yapıyorlar :)

Yediğin uyarılara bakacak olursak aynısını sana da yapıyorlar :)
kışkırmıyorum ki :D
biraz daha kışkırtayım derken kullandıgım(aslında uyarılık olmayan) kelimelerden gidiyorum aslkdhaslkdjasldk
ama çok eğlenceli aktivite tavsiye ederim forumdakilere (dikkat edin banlanmayın)

Yazın bakalım. (masumca şeyler yazmayın!)
Ulan normalde yazmam ama diyeyim sünnet olduğumda oraya bakıp kafası yamuk olmuş çabuk geriye getir eski halini dedim.Sonra doktor şeker verdi dedim ki al şekerleri gö... sok an... si... falan dedim bu olay olduğunda 5 yaşındaydım ve çok küfürbaz bir velettim :D

Bir ara yeni bilgisayar almak için bilgisayarımı kırmaya çalıştım.
Fakat almadılar :(

Geri