1Abyss
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
parasını bilsek aslında 5 6 kişi toplanıp ortak olarak girebilirizNe kadar oluyor tahmini?
parasını bilsek aslında 5 6 kişi toplanıp ortak olarak girebilirizNe kadar oluyor tahmini?
30 kişi oynasa kişi başı yaklaşık 10 liraya denk geliyo aylık tabi birden fazla siteye bakmak lazım fiyatları tam bilmiyorumNe kadar oluyor tahmini?
Ben ücretlilere baktım şimdi genel olarak 200-300tl civarına var. Yeterli kişi destek çıkarsa kurarız. Baktık çok kişi gelmiyor 20 liraya realms alınır.30 kişi oynasa kişi başı yaklaşık 10 liraya denk geliyo aylık tabi birden fazla siteye bakmak lazım fiyatları tam bilmiyorum
20 liraya realms en iyisi hocamBen ücretlilere baktım şimdi genel olarak 200-300tl civarına var. Yeterli kişi destek çıkarsa kurarız. Baktık çok kişi gelmiyor 20 liraya realms alınır.
Aynı anda 10 kişi girebiliyor sanırım tek sıkıntısı o. Bir de gelecek herkesin orijinal mcsi olmalı.20 liraya realms en iyisi hocam
Bence 10 dan fazla kişi gelmez zaten ama orjinal mc olayı kötüAynı anda 10 kişi girebiliyor sanırım tek sıkıntısı o. Bir de gelecek herkesin orijinal mcsi olmalı.
akşama doğru belli olur kişi sayısı saat 7 8 gibi kişiye bağlı olarak realms alırım ben ama fazla kişi gelecek olursa düşünülürBence 10 dan fazla kişi gelmez zaten ama orjinal mc olayı kötü
Gelir hocam en kotu bi kac kisi toplanip para koyariz ortaya eglenceli olur ama sunucuya guzel mod eklenip oynanabilir kilmak gerekBence 10 dan fazla kişi gelmez zaten ama orjinal mc olayı kötü
paralı için host önerin var mıGelir hocam en kotu bi kac kisi toplanip para koyariz ortaya eglenceli olur ama sunucuya guzel mod eklenip oynanabilir kilmak gerek
aklima birsey gelmiyor suan hocam eve gidince bakayimparalı için host önerin var mı
şuan baktıklarım exarthon keyubu batihost ve rabisu. keyubu ve batihost arasında kaldım kullanan varsa yardımcı olursa sevinirimaklima birsey gelmiyor suan hocam eve gidince bakayim