oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
aynen Donanımarşivi forumda dayısı var sagdsaMilletvekili tanıdığı varmış gibi düşünün
bende var savunanlara ilk ben yazarım beni etiketle senB450M-Dragon savunanlar baya komik geliyor bana.
Çınar'a gıcık oldum manyak 1650S al O.C. yap dedik birine kart yanar diyip beyinsiz dedi bizeCinar yasar mı ne vardı, overclock yapınca işlemci yanar demesi.
+Hocam vatandan sistem toplayabilirmisiniz 6000 TL bandında vatandan almamız şart babam yüzünden+Anakart önerisi istiyorum.(İşlemciyi söylemez, bütçeyi zaten geçtim)
- (İşlemciyi bile sormadan)B450M S2H
+1000 lira bütçeye soğutma tavsiyesi
-Teğ altı ultıra
@xKaanCKx 'in SSD'nin iki tarafında kontrolcü olduğunu sanması, hakaret falan etmesi.
Cinar yasar mı ne vardı, overclock yapınca işlemci yanar demesi.
Sistem toplama konularına "Ontol olmoyon oldurmoyon" yazıp konuları katletmesi.
Bunlar.
Hangi konu hocamÇınar'a gıcık oldum manyak 1650S al O.C. yap dedik birine kart yanar diyip beyinsiz dedi bize
Öncedendi. Banlandı o konudan sonra. İnş tekrar geldiğinde yine banlanır.+Hocam vatandan sistem toplayabilirmisiniz 6000 TL bandında vatandan almamız şart babam yüzünden
-Vatandan alma
+ Hocam babamı ikna edemiyorum maalesef
-Malsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi konu hocam
Ulan çok güldüm ya, güzel şaka.neden savunulmasın gayet güzel bir anakart soğutmaları kötü olabilir biraz fakat genede kesinlikle alınamiyacak bir anakart değil
Nickini değiştirmiş sanırım, profili bulamadım.Çınar'a gıcık oldum manyak 1650S al O.C. yap dedik birine kart yanar diyip beyinsiz dedi bize
arama çubuğu çalışaydı..Ulan çok güldüm ya, güzel şaka.
RGB girişi y....
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nickini değiştirmiş sanırım, profili bulamadım.
Konu linki atarsan iyi olur, biraz gülelim.
Ama sen durumu biliyorsunBana da PRIME B450M-K savunanlar komik geliyor, gerçi tek bir kişi var.
Kahkaha attım hocam çok güzel shop
Ayin yapıyorduk sadece