Windows 10 Aşığıyım
80+ Silver
Yok ben Ford Transit sevmiyorum ben E60SeksüelimTranslar sayılırsa @Windows 10 Aşığıyım var.
Yok ben Ford Transit sevmiyorum ben E60SeksüelimTranslar sayılırsa @Windows 10 Aşığıyım var.
Söyleyene de kimse inanmaz zatenKız olsam böyle bir yerde söylemem, doluşur herkes başına
İsim gözüküyormuymuşMuhammed Ethem diye kız. Oh my god tomatis çorbasi. Yaw dayı yeme beni
Mesaj otomatik birleştirildi:
Makyaj forumu mu varmış yahu?
Evet kişilik sinirli+ kaos seven
@7283627256 örnek mesela
kızların teknoloji alanına ilgisi yok araç sektöründe oyun sektöründe teknoloji sektöründe pek kız olmuyorArkadaşlar forumda niye kız üye sayısı oldukça az?
Arkadaş bana kızgın biraz. En son Baterisiyle davullarıyla alay etmiştim diye.@_Zaur_ Görmesin kızın peşini bırakmaz.
Bizde 3 tane kız varLise de elektrik elektronik okudum bizim sınıfta Allah için 1 tane bile kız yoktu burada olmamasi normal bence kaldı ki var burada ama çok çok az bir elin parmaklarını geçmez
Ha ben o kızı artık sevmiyorum. Hem baterim benim herşeyimArkadaş bana kızgın biraz. En son Baterisiyle davullarıyla alay etmiştim diye.
Bence adama yeni Bateri bulalım, çünkü baterisini kızdan daha çok seviyor. Artık bateriyle napıyorsa
Ayrıca bana söz vermişti sevgilimle resmimi çekip profil fotosu yapıcam diye. Açık sölersem Beklemedeyim hala