Benim Max zaur sevgim.Zaur olmasa forumdaki kız nüfusu
Alıntıyı görüntüle
Ha evet sana kızgınım. Baterimle neler yapıyorum bilemezsin. Metallica'lar. Maneskinler. Neler neler çıkıyor bu eller, ayaklar ve bateriden.Arkadaş bana kızgın biraz. En son Baterisiyle davullarıyla alay etmiştim diye.
Bence adama yeni Bateri bulalım, çünkü baterisini kızdan daha çok seviyor. Artık bateriyle napıyorsa
Ayrıca bana söz vermişti sevgilimle resmimi çekip profil fotosu yapıcam diye. Açık sölersem Beklemedeyim hala
Kızlar soruyor formunda full kız var.Kızlar sanırım forum işleriyle uğraşmayı pek sevmiyor. Çoğu forumlarda kızlar azınlıkta, pek yok.
Kızlar soruyor formunda full kız var.
Abi orası baya farklı kafalar özellikle kızlar baya masuma oynuyor cringe sorularla, yok kızlık şeyine zarar vermeden nasıl küçük kızı heveslendiririz falan. Komik olanlar var orası ayrı ama bu tayfası baya değişik.Kızlar soruyor formunda full kız var.
aynn ok kanka en iyisi sensin, en uzunu sensin, en iyi çalan sensin.O sırada boyu 0,27m olan zaur
İnternette cinsiyet yoktur .Arkadaşlar forumda niye kız üye sayısı oldukça az?
En iyinin ben olduğumu kast etmiyorum dostum. En uzunda değilim fakat forumun en uzunlarındanım. 178 boyum varaynn ok kanka en iyisi sensin, en uzunu sensin, en iyi çalan sensin.
Hatta @Hidro Dinamik bile senin çalman için hasta olabilir. Öyle değil mi Hidro?
DA tayfa zeki ama biraz kafadan sıyırmışız. Biraz m*nyağız yani. Biraz da crazy lik var tabi.Abi orası baya farklı kafalar özellikle kızlar baya masuma oynuyor cringe sorularla, yok kızlık şeyine zarar vermeden nasıl küçük kızı heveslendiririz falan. Komik olanlar var orası ayrı ama bu tayfası baya değişik.