Forumda rütbelilerin kayırılması

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Forumda gördüğüm kadarıyla rütbeli üyeler kayırılıyor. Örnek verecek olursak rütbesi düşük bir üye rütbeliden önce bir şey yazıyor aynı şeyi rütbeli ondan sonra yazıyor ama reaksiyonu o alıyor elbette kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil bunda okeyim ama rütbeli sırf o reaksiyonu rütbesi yüksek olduğu için alıyor rütbesi düşük biri daha iyi yardımda bulunsa da reaksiyonu o alıyor sırf rütbesi yüksek diye tekrar altını çiziyorum kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil. Ama o üye sırf rütbesi yüksek olduğu için o reaksiyonu alıyor elbette hakeden üyelerde var forumda ona lafım yok ama ''bazı üyeler'' sırf rütbesi yüksek diye reaksiyon alıyor hakettiği için değil.
Ben toplamda iki kişiye sadece her türlü reaksiyon basıyorum bunlar @crazyreign diğer @Yasin Çelik bunun dışında herkese eğer fikrine katılıyorsam yada yardımı gözümde güzelse reaksiyon basıyorum.

Katılıyorum. Aynı şeyi yazıyoruz plat olana atıyorlar reaksiyonu.?

Benim rütbem de statiklerim de reaksionum da düşük. Eğer arkadaşlara bir gram yardımcı olduysam reaksion vermese dahi sorun yok. Önemli olan sorunun çözülmesi reaksion kasmak değil.

Benim rütbem de statiklerim de reaksionum da düşük. Eğer arkadaşlara bir gram yardımcı olduysam reaksion vermese dahi sorun yok. Önemli olan sorunun çözülmesi reaksion kasmak değil.
Yakında XenForo sürümü güncellenecek zaten, En iyi cevap eklentisi entegre şekilde olacak, yani merak edilecek bir şey yok :D.

Yakında XenForo sürümü güncellenecek zaten, En iyi cevap eklentisi entegre şekilde olacak, yani merak edilecek bir şey yok :D.
Yok kral sorun değil en iyi cevap falan. Yardımlaşmak önemli. Yaptığın yardımdan dolayı sevap kasıyorsan reaksiyon kasmana ne gerek var :D.

Aga adamlar pc toplamama yardım etti @Yasin Çelik @crazyreign @Fiery @Beyfendiiii6 sadece başlıca örneklerini çok sevdiğim insanlar da var @keremcnsz24 @ByEfe04 başlıca örnekler sma birinin fazla massaka dinlemeyip bırakması lazım, bu kişiler bana yardım ettim ve bana bir şeyler öğretti ben de onlara teşekkür olarak yorumlarını beğeniyorum mesela şimdi @JATDAV geldi pek samimi değilim ama iyi insan ve bilgili neyse çok uzattım bb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama buna ben de kudurdum

Yok kral sorun değil en iyi cevap falan. Yardımlaşmak önemli. Yaptığın yardımdan dolayı sevap kasıyorsan reaksiyon kasmana ne gerek var :D.
Eyvallah. Reaksiyon ile ödüller var, İnşallah giriş seviyesi ödülünü alacağım :D.
Alacağım da, bu forumdaki çoğu kişi beni bilgili olarak görüyor, ama ben bilgili olarak görmüyorum kendimi, bunun çözümü de yok.
Keşke böyle bi' ansiklopedi olsa böyle kafam kadar, hatta 3-5 katı, ben onu okuyacağım böyle bilgiler kafama girecek, ben bunu istiyorum.
Mesela en basitinden senin açtığın mavi ekran analiz konusuna baktım, bilmediğim şeyler vardı mesela.
Bu bilgileri ben niye öğrenemiyorum işte, size nereden geliyor o bilgiler :D:

O zaman ağır kayırılıyorum demektir...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,069
Üyeler
184,102
Son üye