BMW_M4
80+ Bronze
Vay be, o PP en komik adamlardan birinin resmi idi. İnşallah geri gelir.Değiştirdim. Dönüşümlü PP kullanıyorum artık.
Vay be, o PP en komik adamlardan birinin resmi idi. İnşallah geri gelir.Değiştirdim. Dönüşümlü PP kullanıyorum artık.
Ben toplamda iki kişiye sadece her türlü reaksiyon basıyorum bunlar @crazyreign diğer @Yasin Çelik bunun dışında herkese eğer fikrine katılıyorsam yada yardımı gözümde güzelse reaksiyon basıyorum.Forumda gördüğüm kadarıyla rütbeli üyeler kayırılıyor. Örnek verecek olursak rütbesi düşük bir üye rütbeliden önce bir şey yazıyor aynı şeyi rütbeli ondan sonra yazıyor ama reaksiyonu o alıyor elbette kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil bunda okeyim ama rütbeli sırf o reaksiyonu rütbesi yüksek olduğu için alıyor rütbesi düşük biri daha iyi yardımda bulunsa da reaksiyonu o alıyor sırf rütbesi yüksek diye tekrar altını çiziyorum kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil. Ama o üye sırf rütbesi yüksek olduğu için o reaksiyonu alıyor elbette hakeden üyelerde var forumda ona lafım yok ama ''bazı üyeler'' sırf rütbesi yüksek diye reaksiyon alıyor hakettiği için değil.
28 beğeni geldi@crazyreign abc yazsa 3-4 beğeni geliyor forumda yalaka çok maalesef :/
Yakında XenForo sürümü güncellenecek zaten, En iyi cevap eklentisi entegre şekilde olacak, yani merak edilecek bir şey yok .Benim rütbem de statiklerim de reaksionum da düşük. Eğer arkadaşlara bir gram yardımcı olduysam reaksion vermese dahi sorun yok. Önemli olan sorunun çözülmesi reaksion kasmak değil.
Yok kral sorun değil en iyi cevap falan. Yardımlaşmak önemli. Yaptığın yardımdan dolayı sevap kasıyorsan reaksiyon kasmana ne gerek var .Yakında XenForo sürümü güncellenecek zaten, En iyi cevap eklentisi entegre şekilde olacak, yani merak edilecek bir şey yok .
Ama buna ben de kudurdum"abc".
Eyvallah. Reaksiyon ile ödüller var, İnşallah giriş seviyesi ödülünü alacağım .Yok kral sorun değil en iyi cevap falan. Yardımlaşmak önemli. Yaptığın yardımdan dolayı sevap kasıyorsan reaksiyon kasmana ne gerek var .
La 30 tene reaksiyon gelmiş. Forumu bırakıyorum!"abc".