Tolgax güneş
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 626
forumda neden anlamıyorum ama saygısz konuşma hakaret içerikli konuşan arkadaşlar var lütfen saygı çerçevesinde konuşalım.
çok değişik bir cevap aldım az önce bir laptop önerisi istedim bir arkadaş bana doyumsuz dedi istediğim fiyat ile alakalı bu moralimi çok bozdu istediğim fiyata istediğim laptopu alırım neden böyle anlayamıyorum.Öyle konuşanları raporlayabilirsiniz, ya da yoksayabilirsiniz.
nedentreyarch yaz bunu bir kenara
Konu linki atar mısın?çok değişik bir cevap aldım az önce bir laptop önerisi istedim bir arkadaş bana doyumsuz dedi istediğim fiyat ile alakalı bu moralimi çok bozdu istediğim fiyata istediğim laptopu alırım neden böyle anlayamıyorum.
treyarch diye birisi var sert davranıyorneden
anladım.treyarch diye birisi var sert davranıyor
Konu linki atar mısın?
forum.donanimarsivi.com
yanlış düşünüyor benceçok değişik bir cevap aldım az önce bir laptop önerisi istedim bir arkadaş bana doyumsuz dedi istediğim fiyat ile alakalı bu moralimi çok bozdu istediğim fiyata istediğim laptopu alırım neden böyle anlayamıyorum.
Sert davranmıyor aslında. Sadece samimiyet göstermiyor. "Dostum" "Kanka" "Arkadaşım" gibi kelimeler kullanmayıp resmi bir dil ile konuşuyor.treyarch diye birisi var sert davranıyor
yakında karşılaşırsın aman dikkat et cevap bile verme direk rapor et.Forumda yeniyim şuanlık kötü bir üye görmedim ben.
O tür konuşan arkadaşları görmezden gelin. Sadece raporlayın.forumda neden anlamıyorum ama saygısz konuşma hakaret içerikli konuşan arkadaşlar var lütfen saygı çerçevesinde konuşalım.